Trebate nešto što pomaže kod proširenih vena?

Predstavljamo vam proizvod koji je namenjen upravo tome i to po 50% nižoj ceni:

Varikosette krema

 • Sačinjena pomoću prirodnih sastojaka
 • Koriste je kod znakova proširenih vena
 • Kod stimulisanja normalne cirkulacije
 • Za uklanjanje umora u nogama
 • Za hidrataciju vaše kože

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA REPUBLIKU SRBIJU

U toku je akcija u kojoj trenutno Varikosette možete kupiti
50% jeftinije

Otkrijte šta je to Varikosette krema

Iako na prvi pogled deluju prvenstveno kao estetski problem, varikozne ili proširene vene mogu izazvati i brojne zdravstvene poteškoće. Za mnoge operacija predstavlja idealno rešenje, ali ako niste radi da idete pod nož ili jednostavno tražite nešto što može delovati preventivno pre nego stvari izmaknu kontroli, onda su prirodni preparati i kreme verovatno prava stvar za vas.

Jedan takav preparat koji je dostupan na našem tržištu je Varikosette krema, prirodni preparat sačinjen pomoću biljnih ekstrakata. Koristi se kod proširenih vena i kada vašim nogama nastojite vratiti lepotu i zdravlje. Takođe, može imati blagotvoran uticaj i kod toniranja vaše kože i kod zarastanja sitnih pukotina i oštećenja.

Problem proširenih vena

Proširene vene danas se smatraju toliko uobičajenom pojavom kod gotovo svih odraslih osoba da ih mnogi od nas zanemaruju.

U početku ignorišemo znakove koji uključuju diskretne pojave varikozetnih vena, najčešće na nogama, a o eventualnim tretmanima počnemo da razmišljamo tek kad proširene vene postanu jako vidljive, ponekad i bolne.

Vremenom, stvari se komplikuju, a kako godine odmiču proširene vene ostaju sve vidljivije, ima ih sve više a bol počinje da nas ometa u svakodevnim aktivnostima.

Osnovne karakteristike Varikosette:

1.

DOLAZI IZ PRIRODE

Sačinjena uz pomoć prirodnih sastojaka i biljnih ekstrakata.

2.

DODATNA DEJSTVA

Može da deluje kod vidljivo proširenih vena i vašoj koži nastoji da vrati elastičnost, lepotu i sjaj.

3.

POZITIVNE REAKCIJE KORISNIKA

Korisnici u većini slučajeva navode kako je Varikosette krema imala pozitivno delovanje u odnosu na prethodna iskustva.


Od čega se sastoji i kako se koristi

TROKSERUTIN

Kod osećaja težine i umora u nogama, za smanjenje oteklina i kapilara.

GINKO BILOBA

Kod stimulacije protoka krvi i za obnavljanje ćelija.

DIVLJI KESTEN

Kod bolova i oštećenja kože te za jačanje krvnih sudova.

ULJE LIMUNA I SOJE

Kod osećaja suvoće i zatezanja kože, za hidrataciju i smanjenje znojenja.

KAMILICA I KOPRIVA

Pri zarastanju pukotina na koži, te za osveženje i dezinfekciju kože.

Kako se koristi Varikosette?

Varikosette krema treba da se koristi dvaput dnevno. Mala količina kreme treba da se utrlja u zahvaćeno područje, a kako biste pojačali efekte masirajte dok je koža ne upije u potpunosti. Trajanje i efikasnost lečenja je individualna i zavisi direktno od stepena varikoziteta.

Iskustva korisnika

O efektima ovog preparata najbolje govore utisci onih koji su ga probali! Pročitajte neka od iskustava kupaca iz Srbije koji su imali priliku da koriste Varikosette kremu:

Svetlana, Novi Sad

41 god

Dugo stojim na poslu i noge su mi stalno otekle ili me bole. Već dugo vremena su se primetili i tragovi proširenih vena pa sam odlučila nešto da poduzmem. Čula sam za Varikosette od kolegice na poslu i odlučila da probam. Veoma brzo počela sam da osećam znatno olakšanje dok stojim a noge mi više nisu otekle. Tragovi proširenih vena se povlače pa definitivno ne planiram da odustajem od ove kreme.

Aleksandar, Beograd

44  god

Mene proširene vene muče još iz mladosti, a oticanje nogu i bolovi su me naterali prestati se baviti košarkom. S obzirom da mi posao zahteva da sam stalno u pokretu, moji problemi nikako da prestanu. Našao sam reklamu za Varikosette na internetu i reko ajde da probam, pa šta bude. Moram priznati da sam oduševljen rezultatima. Daleko lakše podnosim umor na poslu a noge mi se čine dosta snažnije i odmornije.

Vesna, Niš

35 god

Proširene vene su nešto s čim se mučim još od fakulteta. A kako su godine odmicale tragovi su postajali sve vidljiviji pa se često nisam usuđivala da nosim odeću koja mi pokazuje noge. Varikosette su mi pomogle da veoma brzo uklonim ove tragove a i čini mi se kao da imam više snage u nogama pa mogu dosta duže da se krećem pre nego osetim umor.

NAPOMENA: Rezultati Varikosette kreme zavise od osobe do osobe. Proizvođač ne može uvek garantovati jednake rezultate svim korisnicima.

Isporuka i plaćanje

Nakon što popunite kratki formular i naručite proizvod, naš operater će vas pozvati (u toku radnog vremena) da potvrdi vašu narudžbu. Varikosette krema će biti dostavljena na vašu kućnu adresu u najkraćem roku i nema plaćanja unapred!

Plaćanje se vrši pouzećem kad dobijete proizvod!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                     Saveti za sigurnost pri narudzbi i kupovini

 • Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
 • Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
 • Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
 • Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
 • Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
 • Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
 • Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:

Popunite formular i naručite Varikosette

5800 RSD


50% jeftinije


2900 RSD

+580 RSD PDV i 200 RSD troškovi dostave
UKUPNO: 3680 RSD

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših ličnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.