Return policy - Uslovi prodaje

Uslovi poslovanja primenjuju se za kupce sa prebivalištem na području Republike Srbije. Kupcem se smatra svaka punoletna osoba koja prihvata naše uslove poslovanja. Uslovi poslovanja prihvataju se prilikom izrade online porudžbine.

Porudžbina

Kupac poručuje proizvode putem online porudžbe. Proizvodi se naručuju elektronskim putem biranjem određenog proizvoda. Nakon odabira željenog proizvoda ispunjava se obrazac/porudžbenica, kojom unosite Vaše lične podatke kao i podatke o proizvodu te način dostave proizvoda. Nakon toga plaforma traži da potvrdite sve unesene podatke linkom poruči. Sve navedene cene izražene se u dinarima. Nakon što primimo Vašu porudžbinu dobićete telefonski poziv radi konfirmacije narudžbine

Rasprodani proizvodi

U određenim slučajevima, zbog velike potražnje, moguće je da neke od poručenih proizvoda nismo u mogućnosti isporučiti, odnosno da su neki od proizvoda iz ponude potpuno rasprodani. U slučaju rasprodanih proizvoda, kupac će o tome biti obavešten e-mailom ili putem telefona.

Zamena proizvoda (Return policy)

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • ako je isporučena roba koja nije naručena
  • ako je isporučena roba koja ima grešku
  • ako isporučena roba ima oštećenja koja nisu nastala u transportu
  • Za Prijavu obratite se na službeni email stranice:  [email protected]

Dostava

Proizvode naručene putem web sajta http://samopriroda.com/  dostavljamo putem kurirske službe direktno na Vašu adresu. Dostava podrazumeva sledeće:

  • dostava za teritoriju cele Srbije
  • dostava na kućnu adresu u roku 2 radna dana
  • proizvod će pre slanja biti detaljno pregledan, uredno zapakovan i poslat u najboljem redu

Za sve pristigle isporuke primalac se potpisuje na dostavnom listu prilikom prijema pošiljke. Pošiljalac će u listi preuzimanja naznačiti referentni broj prateće dokumentacije, pri čemu će kasnije potpisana dostavna lista s referentnim brojem biti dokaz o izvršenoj dostavi.

NAPOMENA: Rezultati proizvoda na sajtu samopriroda.com zavise od osobe do osobe. Proizvođač ne može garantovati jednake rezultate svim korisnicima.