POLITIKA ZASEBNOSTI

Namen te izjave o zasebnosti (v nadaljnjem besedilu: Polis) je, da vas obvestim o tem, katere podatke zbiramo (v nadaljnjem besedilu: "mi", "nas", "naš"), od vas, ko obiščete našo spletno stran / strani - samopriroda. com (v nadaljnjem besedilu: spletna stran ali naša spletna stran "), in kako se uporablja te informacije, s katerimi lahko delijo take informacije, vaše odločitve v zvezi z zbiranjem, uporabo in razširjanje takšnih informacij, s svojo sposobnostjo, da urediti, posodabljanje, popravljanje ali brisanje takšnih podatkov in varnostne postopke, ki smo jih uvedli za zaščito vaše zasebnosti in osebnih podatkov.

Mi vse potrebne ukrepe za zagotovitev, da je naša obdelava vaših osebnih podatkov izpolnjuje standarde uredbe EU o varstvu splošnega podatkov 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016, znane kot GDPR (General Data Protection Regulation).

Če se ne strinjate z vsemi določbami ali nekaterimi pogoji te Polise, ne uporabljajte naše spletne strani!

Zbiranje informacij

Ob različnih priložnostih vas lahko vprašamo za določene vrste osebnih podatkov:

ime in priimek;

telefonska številka;

e-poštni naslov;

naslov dostave.

Upamo, da boste zagotovili te podatke. Če pa ne želite, da razkrijemo vaše osebne podatke, jih ne pošljemo. To tudi pomeni, da vam ne bomo mogli nuditi storitve, ki jo iščete.

Z oddajo svoje osebne podatke na naši spletni strani, se strinjate, in nam daje soglasje za zbiranje, obdelavo, uporabo, shranjevanje in razkritje vaših osebnih podatkov.

Prav tako lahko zbiramo informacije, ki se ne prepoznajo, ko obiščete našo spletno stran (npr. Naslov IP, vrsta brskalnika, domeno ime, datum in čas obiskov, ogledane strani, čas, porabljen na naši spletni strani, itd). Te informacije se zbirajo in analizirajo kot celota, da bi izboljšali delovanje in vsebino spletne strani. Več informacij najdete v razdelku Policije piškotkov.

Lahko razširimo seznam osebnih podatkov, ki ste jih zahtevali, da spremenite to Policijo.


Uporaba informacije

Podatke, ki nam jih posredujete, uporabljamo za različne namene:

izpolnite kontaktni obrazec / naročilo na naši spletni strani;

- razumeti in izpolniti svoje potrebe in želje;

- razviti nove in izboljšati obstoječe ponudbe storitev in izdelkov;

- spremljanje in analiziranje trendov, statistike, uporab in dejavnosti, povezanih z našo spletno stranjo;

- za tržne namene (da bi to lahko dodali na naš seznam naročnine e-pošte, pošiljanje promocijskega materiala in ponudbe na e-mail oglaševanje, neposredne e-poštni marketing, spletno oglaševanje, banner, itd).

- izpolnjevanje zakonskih in regulativnih zahtev;

Informacije, ki niso osebno priznane, se lahko uporabijo za analizo trendov in statistike, za izboljšanje učinkovitosti strani ter za prikazovanje vsebine in oglaševanja.


Obdelava

Vaše osebne podatke obdelujemo pravilno in pošteno in jih ne uporabljamo za druge namene, kot so tisti, o katerih smo bili obveščeni. Kolikor bo to mogoče, bomo zagotovili, da bodo vsi vaši osebni podatki točni in ažurni. Osebni podatki se izvede z naslednjim ciklusom: (zbiranje, sistematizacija, kopičenje, shranjevanje, posodabljanje (posodabljanje, spreminjanje, pridobivanje, distribucijo), vključno z njihovim prenosom), depersonalizacija, blokiranje, uničenje osebnih podatkov.


Ohranjanje osebnih podatkov

Podatki se vodijo v skladu z veljavnimi zakoni pristojnosti posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, na varnostnih lokacijah v EU. Smo sprejeli razumne ukrepe za zagotovitev, da osebni podatki, ki jih zbiramo o vas, ostanejo točni, pravočasni in varni.

Na žalost ni mogoče zagotoviti nobenega prenosa podatkov prek interneta na 100% varno in čeprav si prizadevamo zaščititi vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti popolne varnosti. Mi ne bo odgovoren za kakršno koli škodo, ki ste ali oseba, lahko imajo zaradi kršitev zaupnosti v zvezi z vašo uporabo spletne strani ali kakršne koli informacije, ki jih posredujejo naši spletni strani. Prav tako ne prevzema nobene odgovornosti za informacije, da nestrpnost ali prejemati od nas prek interneta ali katere koli nepooblaščenega dostopa ali uporabe teh informacij, in ne moremo in ne zagotavljajo te informacije vas znotraj ali poslani bodo prejeti ali biti se pred prenosom ali po njem ne bo spremenil.

Strinjate se, da nas (lastnike, ustvarjalci in uredniki spletne strani - samopriroda.com) ne drži in naše prejšnje, sedanje in prihodnje zaposlene, uradnike, direktorje, izvajalci, svetovalci, svetovalci, delničarje, dobavitelji, prodajalci, ponudniki storitev, Matično podjetje Odvisne družbe, zastopniki, in podružnica (skupaj je "tretja stranka"), odgovorna za kakršno koli izgubo ali škodo kakršne koli vrste, ki nastanejo kot posledica kakršnih koli napadov, prestrezanje, spreminjanja, izbrisa, uničenja ali uporabite informacije, ki preko naše spletne strani.

Vaše osebne podatke lahko hranimo do 2 let.


Prenos osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko prenesemo na tretjo osebo, ki distribuira izdelek, ki ste ga naročili, medtem ko uporabljate našo spletno stran / spletno mesto. Kot prodajalec lahko vaše podatke delimo s tretjimi osebami in posamezniki, ki so povezani z izvrševanjem vašega naročila (npr. Obvestiti klicne centre, kurirske storitve).


Odkrivanje osebnih podatkov

Podatke, ki jih zbiramo o vas, lahko razkrijemo, če obstaja utemeljen razlog za domnevo, da:

- nujno je, da se identificirajo, se obrnejo ali začnejo sodni postopki proti osebam ali subjektom, ki vam lahko škodujejo, mi ali drugi;

- to je potrebno zaradi uradnega pregleda državnih organov;

- zagotoviti je treba skladnost z določbami zakona ali zahtevami sodnih postopkov, ki se nanašajo na nas;

Razkrijemo lahko tudi informacije, če menimo, da ta zakon zahteva.


Dostop ali popravek podatkov

Lahko popravite, posodobite ali spremenite svoje osebne podatke, ki nam jih pošljete po e-pošti.

Poleg tega lahko zahtevate, da izbrišemo vaše osebne podatke iz naše zbirke podatkov. S prošnjo za e-pošto prenehamo obdelovati vaše osebne podatke. Naši kontaktni podatki so navedeni spodaj. Uporabili bomo komercialno in tehnično razumno prizadevanje za sprejemanje vseh takšnih zahtev.

Odločite se lahko tudi, da nam boste kadarkoli prejeli promocijska sporočila, tako da upoštevate navodila v teh sporočilih. Če se odjavite, vam lahko še vedno pošiljamo promocijska obvestila, kot so tehnična obvestila, podpora ali upravna obvestila ali informacije o spremembah te Polise.

Imate tudi druge pravice, ki jih zagotavljajo zakoni EU o varstvu podatkov, vključno, vendar ne omejeno na: zahtevo za prost dostop do vaših osebnih podatkov, ki smo jih predložili in ki je predmet obdelave; da se pred uvedbo novih sprememb ali novo politiko obdelave informacij zavedajo učinkovitih sprememb pogojev te Policije; da imate enostaven dostop do besedila te Polise in njenih sprememb, itd.

Če imate kakršno koli zahtevo, pritožbo ali zahtevo, da obdelamo vaše osebne podatke v našem imenu, ga pošljite na naš e-poštni naslov na koncu tega pravilnika o zasebnosti.

Vaša elektronska pošta mora vsebovati:

- ime in priimek ter druge osebne podatke, ki ste jih zapustili na naši spletni strani, da bi vam pomagali prepoznati;

-Popični dejavniki, ki vodijo k zahtevam, zahtevkom ali pritožbam in iskanemu cilju (posodobitev, popravljanje ali izbris ali izpolnjevanje nekaterih naših dolžnosti).

Upoštevamo vam vse zahteve, poslane v 14 dneh, preden odgovorimo na zahtevo, potrjujemo svojo identiteto in poiščemo vaše osebne podatke v naši podatkovni bazi. Če vaša zahteva ali informacija ni popolna, bomo za vašo identifikacijo zahtevali dodatne informacije, ki bodo dostavljene v roku petih dni po prejemu zahteve za popravljanje napak. Če v petih dneh po prvotni zahtevi ne zagotovite zahtevane dokumentacije ali podatkov, se vam bo štelo, da se je odrekla vašemu zahtevku, pritožbi ali pritožbi. Ko je vaša prijava prejeta s popolnimi informacijami, se pričakuje 14-dnevni čas. Če ta rok ni mogoče odgovoriti na vaše vprašanje, vas bomo obvestili o razlogih za zamudo in datumom, ko boste dobili svojo zahtevo, naslovljeno in da v nobenem primeru ne sme biti daljši od 30 dni po izteku prvega roka.


Cookies - Piškotki

Piškotek je majhen košček informacij, ki so poslani z našega spletnega mesta in vaš spletni brskalnik hrani med vašim iskanjem. Piškotki dovoljujejo, da spletne aplikacije ustrezajo posamezniku. Spletna aplikacija lahko z vašimi potrebami, podobnimi in nezaželenimi storitvami prilagaja vaše poslovanje z zbiranjem in shranjevanjem informacij o vaših iskanjih.

Naša spletna stran uporablja piškotke, da vas loči od drugih uporabnikov našega spletnega mesta. To vam pomaga pri dobrem iskanju izkušenj pri iskanju našega spletnega mesta, sledenju vašim navadam na internetu, omogočanju ciljanja na vaše oglase, ki so lahko zanimive in vam omogočajo, da izboljšamo našo spletno stran.

Od piškotkov lahko dobimo vaš naslov IP, vašo geografsko lokacijo, vrsto iskanja, ime domene, datum in čas obiska, prikazano stran, čas, porabljen na naši spletni strani,

Večina spletnih brskalnikov je konfigurirana tako, da sprejmejo piškotke, kot jih zaznavajo. Morda želite izklopiti z izklopom piškotka (glejte meni za pomoč v vašem brskalniku).


Povezave tretjih oseb

Spletna stran lahko vsebuje povezave do spletnih mest, ki jih upravljajo in vzdržujejo tretje osebe, nad katerimi nimamo nadzora. Vsi podatki, ki jih posredujete tretjim osebam, bodo urejeni v pravilnikih o zasebnosti vsake strani, zato vas bomo spodbujali k raziskovanju in postavljanju vprašanj, preden razkrijete informacije tretjim osebam.

Nismo odgovorni za nobeno odgovornost, odgovornost ali odgovornost tretje osebe. Sodelovanje tretjih oseb na naši spletni strani nikakor ni sprejemanje vsebine, dejanj ali politik teh spletnih strani. Pred pošiljanjem osebnih podatkov na to spletno mesto preverite pravilnike tretjih oseb.


Zaščita otrok

Naša spletna stran je spletna stran za splošno občinstvo, ki je zasnovana ali usmerjena k ljudem, starejšim od 18 let. Nenamerno zbira, uporablja ali distribuira katere koli osebne podatke od otrok, mlajših od 18 let. Če pa ugotovimo, da se osebne podatke o otroku, mlajšem od 18 let, zbirajo na naši spletni strani, si bomo prizadevali, da ga takoj izbrišemo iz naših evidenc.


Spremembe na Polisi

Ta polis se lahko občasno spremeni. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo ta pravilnik o zasebnosti. Vsaka sprememba tega Polize začne veljati takoj po izdaji najnovejše različice na naši spletni strani. Po e-pošti vas bomo obveščali o spremembah, ki so lahko povezane z obdelavo osebnih podatkov, pogoji shranjevanja, osebnimi podatki in drugimi pomembnimi spremembami te Polise. Če se ne strinjate s spremembami v naših pravilnikih, po tem, ko objavite takšne spremembe v spletu, ne uporabljajte spletnega mesta in prekličete soglasje za obdelavo osebnih podatkov od nas. Ko uporabite spletno mesto po tem, ko objavite spremembe v tej polici, se strinjate s temi spremembami.


Vprašanja ali komentarji ali nas kontaktirajte

Če imate kakršna koli vprašanja o tem Polisu, nam pišite na [email protected]

Ta pravilnik o zasebnosti je začel veljati 25. maja 2018.

OPOMBA: Rezultati izdelkov na spletnem mestu samopriroda.com so odvisni od osebe do osebe. Proizvajalec ne more zagotoviti enakih rezultatov vsem uporabnikom.