Paraziti u crijevima nisu nerješiv problem!

Probajte Parazol čaj, prirodni preparat koji se koristi za uklanjanje glista i crijevnih parazita, te očuvanje zdravlja vašeg želudca.

Zašto je parazol čaj toliko tražen

Parazol je preparat baziran na biljnim sastojcima, koja blagotvorno djeluju na zdravlje vaših crijeva i želudca. Ovaj preparat koristi se kod:

 • Uklanjanja glista i drugih crijevnih parazita
 • Uklanjanja jaja parazita u crijevima
 • Obnavljanja mikroflore crijeva
 • Zaštite tijela od novih napada parazita

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA BiH

U toku je akcija u kojoj trenutno Parazol čaj možete kupiti
50% jeftinije

Paraziti i gliste mogu imati ozbiljne posljedice po vaše zdravlje

Iako nekima mogu djelovati bezazleno, crijevni paraziti i gliste veliki su problem i mogu dovesti do ozbiljnih zdravstvenih posljedica ukoliko se ne istrijebe na vrijeme.

Vjerovali ili ne, blizu 10 miliona ljudi godišnje umre od posljedica izazvanih parazitima. Zato je pravovremeno reagovanje ključno ukoliko želite zadržati zdravlje svojih crijeva i želudca.

U tu svrhu koriste se preparati kao što je Parazol, koji osim što se upotrebljavaju za brzo istrebljenje glista i parazita, obnavljaju floru vaših crijeva te sprječavaju nove napade na vaš želudac.

A uz to, Parazol zbog svojih prirodnih sastojaka ima dodatnu korist kod stanja koja nastaju usljed parazita u crijevima, kao što su otežan rad jetre i bubrega, loša probava, loš zadah, pojavu akni, bubuljica, rana pojava ćelavosti i sl.


Od čega se sastoji Parazol i kako se koristi

Pelin

Širom svijeta se koristi kao prirodno sredstvo za borbu protiv parazita, gljivica, bakterija i virusa.

Timijan

Upotrebljava se protiv štetnih mikroorganizama, dezinfikuje i izbacuje štetne tvari

Menta

Koristi se za normalizovanje probave te normalizaciju prirodne mikroflore organizma

Šta kažu naši korisnici

O efektima Parazol čaja najbolje govore utisci onih koji su ga probali! Pročitajte neka od iskustava kupaca iz Bosne i Hercegovine koji su koristili Parazol u borbi protiv crijevnih glista i parazita:

Selma

41 god

Parazol je FANTASTIČAN proizvod
Neizmjerno sam zahvalna na ovako fantastičnom proizvodu! Naša kćerka je bila stalno bolesna a osim dermatitisa konstantno je imala proljev, gubitak teka, blijedilo u licu i bolove u trbuhu... Neposredno prije nego smo odlučili da idemo doktoru, moja mama je pretpostavila da su u pitanju crijevni paraziti jer je i sama imala identične simptome ranije. Nakon što je doktor to i potvrdio, ona mi je i preporučila da probam Parazol čaj jer je puno blaža opcija od jakih lijekova. Nakon mjesec dana moja kćer se preporodila. Počela je bolje da jede, bila je veselija i aktivnija a i dermatitis se povukao. Doista topla preporuka svima...

Ismet

34 god

Parazol mi je riješio dugogodišnji problem
Parazite sam dobio prije tri godine i tad počinje moj životni pakao. Stalni bolovi u želudcu, gubitak energije, promjene na koži... Nakon što sam otišao na pregled, doktor me uputio na testiranje na parazite gdje su otkrili da se u mojim crijevima nalaze gliste. Lijekovi koje sam koristio su rješavali problem na kratko ali bi se stanje pogoršavalo nakon nekog vremena. Ispostavilo se da su parazitska jaja u crijevima razlog vraćanja glista. Počeo sam da tražim rješenja i Parazol čaj mi je djelovao kao najefikasniji. Nisam se prevario jer su paraziti jako brzo nestali, a ovo je prvi preparat nakon kojeg se nisu ni vratili.

Danijela

58 god

Oduševljena sam koliko je efikasan
Dugo sam se dvoumila da li da probam Parazol. ćerku sam tjerala da mi istraži sve na internetu – sastav, iskustva, ma sve sam ispitala. Nakon što mi je poznanica rekla da je njenoj unuci pomogao rekla sam sebi idem da vidim pa što bude. I tako mi je drago što sam ga uzela. Već nakon jednomjesečnog tretmana osjećala sam se kao nova osoba. Vratilo mi se raspoloženje a i počela sam više da se krećem jer se više ne bojim naglih bolova u želudcu ili problema sa probavom.

NAPOMENA: Rezultati Parazol čaja ovise od osobe do osobe. Proizvođač ne može uvijek garantirati jednake rezultate svim korisnicima.

Brza isporuka i plaćanje pouzećem

Nakon što popunite kratki obrazac i naručite proizvod, naš operater će vas pozvati (u toku radnog vremena) da potvrdi vašu narudžbu. Parazol čaj će biti dostavljen na vašu adresu u najkraćem roku i nema plaćanja unaprijed!

Plaćanje se vrši pouzećem kad dobijete proizvod!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                     Savjeti za sigurnost pri narudzbi i kupovini

 • Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
 • Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
 • Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
 • Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
 • Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
 • Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
 • Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:

Popunite kratki obrazac i naručite Parazol

110 KM


50% jeftinije


55 KM

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših ličnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.