Bolovi u predjelu leđa, vrata i zglobova više nisu nerješiv problem!

Probajte Nautubone, prirodni preparat koji se koristi kod brojnih oboljenja i povreda koje izazivaju nelagodu i bolove u leđima, vratu i zglobovima.

Ovaj svjetski poznat preparat koristi se kod:

 • Bolova u predjelu leđa, vrata i zglobova
 • Uklanjanja hipertonusa mišića
 • Sportskih i drugih povreda
 • Svih vrsta upala mišića
 • Smanjenja otoka u zglobovima

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA BiH

U toku je akcija u kojoj trenutno Nautubone možete kupiti
50% jeftinije

Bolovi u zglobovima i leđima su jako česta pojava!

Oboljenja koja izazivaju bolove ili nelagodu u zglobovima, leđima ili vratu veoma su česta pojava kod svih starosnih dobi. Bilo da su posljedica godina, užurbanog života ili nastaju usljed sportskih povreda, smatra se da svaka treća osoba iznad 30 godina osjeća ove bolove.

Osim toga, mnogi od nas trpe posljedice oboljenja kao što su ostehondroza, reumatizam, artritis, išijas...

Ovi bolovi često utiču na svakodnevne aktivnosti i izazivaju osjećaj bespomoći, kao da ne postoji rješenje niti lijek.

Međutim ovo nije nerješiv problem. Preparati kao Nautubone već godinama se koriste kako bi ublažili i otklonili sve vrste bolova u zglobovima, kičmi ili vratu.

Nautubone je preparat koji mogu koristiti osobe raznih starosnih dobi, a podjednako je efikasan i kod muškaraca i kod žena.

Djeluje lokalno, prodire direktno u artikličku kapsulu s ciljem eliminisanja bolova i nelagode u potpunosti.

Ali to nije sve. Osim što se koristi kod uklanjanja bolova, Nautubone se upotrebljava i kod obnavljanja oštećene hrskavice, upala te za normalno funckionisanje zglobova, bez obzira da li ste u godinama ili ste mlada i aktivna osoba.

Ne izaziva osjećaj nelagode, a zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima, Nautubone nakon korištenja stvara i ugodan osjećaj koji lagano grije vaše mišiće i zglobove.


Od čega se sastoji i kako se koristi Nautubone

Nautubone je sačinjen od prirodnih sastojaka i ekstrakata pa kao takav ne iritira vašu kožu a nakon što ga nanesete djeluje dubinski i prodire u sam izvor problema i bolova. Sastojci od kojih je sačinjen Nautubone su:

Kamfor

U našem narodu često se koristi kod upala, za obloge i za masažu

Ekstrakt ljute paprike

Često se koristi kod reume i bolova u zglobovima

Divlji kesten

Koristi se protiv upala te protiv artritisa i reume

Ulje mente

Koristi se za opuštanje mišića i protiv bolova u zglobovima

Kako se koristi Nautubone

1.

Utrljajte gel Nautubone na bolno mjesto i nježno masirajte.

2.

Koristite 3-4 puta dnevno za najbolje rezultate

3.

Nakon upotrebe isperite područje kože na koje ste nanijeli gel

Šta kažu naši korisnici koji su probali Nautubone

Alma, Mostar

44 god

Imam preko 40 godina i jako dugo sam imala problema sa leđima. Doktor mi je rekao da imam osteohondrozu i da je to veoma uobičajeno za moje godine. Nikako nisam mogla da se pomirim s tim da će bol biti stalno prisutan, a tražeći bilo kakvo rješenje da mi olakša svakodnevni život moja ćerka naišla je na Nautubone. Ovaj preparat me je spasio, a bolovi koji su me sprječavali kako bi se normalno ispravila sada su potpunosti nestali.

Adi, Sarajevo

29 god

Odličan preparat! Imao sam povredu koju sam dobio na fudbalu a bol se javljao svaki put kad se malo više fizički naprežem. Probao sam razne kreme a onda me prijatelj nagovorio da probam Nautubone i hvala mu na tome. Evo već treći mjesec bol se ne vraća, a nastavljam da koristim gel jer mi pored svega i odlično pomogne da mi se postepeno zagriju mišići i zglobovi prije svake rekreacije.

Borislavka, Banja Luka

58 god

S obzirom da zbog posla po čitav dan sjedim za računarom često me jako zaboli vrat. Išla sam na masaže ali one su davale rezultat kratkoročno jer se već nakon 4-5 dana bol vraćao. Nautubone je došao kao dar s neba. Redovno ga koristim 2-3 puta dnevno, najčešće kada osjetim da se bol u vratu lagano javlja. Veoma brzo mi pomogne i uvijek mi je na dohvat ruke.

NAPOMENA: Rezultati Nautubone gela zavise od osobe do osobe. Proizvođač ne može uvijek garantovati jednake rezultate svim korisnicima.

Jednostavna narudžba, brza isporuka i plaćanje pouzećem

Nakon što popunite kratki formular i naručite proizvod, naš operater će vas pozvati (u toku radnog vremena) da potvrdi vašu narudžbu. Nautubone će biti dostavljen na vašu kućnu adresu u najkraćem roku, a osim navedene cijene NEMATE dodatnih troškova i nema plaćanja unaprijed!

Plaćanje se vrši pouzećem, tek kad dobijete proizvod


__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                          Savjeti za sigurnost pri narudzbi i kupovini

 • Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
 • Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
 • Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
 • Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
 • Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
 • Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
 • Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:

Popunite formular i naručite Nautubone

110 KM


50% jeftinije


55 KM

U cijenu su uračunati PDV i troškovi dostave!

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših ličnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.