Bolečine v sklepih in mišicah niso več nerešljiv problem!

Preizkusite Motion Free, preparat, ki je narejen izključno iz naravnih sestevin. Uporablja se za bolečine v skelpih in mišicah ter za različne poškodbe.

Odkod tolikšno pseganje po Motion Free pereparatu?

Motion Free ima zelo širok spekter delovanja in globinsko prodre v tkivo ter deluje direktno na bolečino. Uporablja se:

 • Proti bolečinam v sklepih, mišicah in vratu
 • Proti bolečinam v spodnjem delu hrbetnice in nogah
 • Proti reumi, artritisu in išiasu
 • Proti športnim in drugim poškodbam

URADNA PRODAJA ZA SLOVENIJO - V toku je akcija pri kateri Motion Free preparat lahko dobite kar 50% ceneje

Bolečine v mišicah in sklepih se pogosto pojavijo pri ljudeh vseh starosti

Bolečine se lahko pojavijo kot posledica bolezni kot sta artritis in išias ali kakršnekoli druge fizične poškodbe ter so zelo pogosta pri vseh starostnih obdobjih.

Od sklepov na prstih, zgornjega in spodnjega dela hrbetnice, vratu do mišic in sklepov na rokah in nogah - bolečine v teh delih telesa so zelo močne in nas lahko motijo pri vsakodnevnih aktivnostih.

Včasih standardne metode kot so masaže ali zdravila proti bolečinam lahko pomagajo pri zdravjenju, včasih imamo občutek, da prav nič ne pomagajo, a bolečina se ne zmanjšuje.

Takrat je najboljše uporabiti preparat kot je Motion Free, ki s svojim globinskim delovanjem vpliva na sam vir bolečine in nelagodja.

Prav zaradi tega je Motion Free enako učinkovit za vse vrste bolečin v mišicah in sklepih. Lahko ga uporabljajo celo osebe različnih starosti, saj je narejen izključno iz naravnih sestevin.


Iz česa je narejen Motion Free in kako se ga uporablja

Motion Free je popolnoma naraven izdelek. Ene od osnovnih sestevin na podlagi katerih je ta preparat narejen, so:

Propolis

Preprečuje težave s cirkulacijo, stimulira metabolizem. S pomočjo propolisa postanete bolj gibljivi

Olje evkaliptusa

Odpravlja vnetja, zdravi mikroskopske rane na sklepih, odpravlja bolečino ter normalizira in kontrolira kvrni obtok

Divji kostanj

Zmanjšuje otekline, odpravlja rdečico in bolečine zaradi česar je idealen za zdravjenje poškodb

Ekstrakt čili paprike

Blaži bolečino in odpravlja vnetja, zmanšjuje otekline ter pospešuje gibljivost vaših skelpov

Uporaba Motion Free preparata

Motion Free je zelo enostaven za uporabo. Nanesite ga na suho kožo v predelu bolečin ali nelagodja in masirajte, dokler se krema popolnoma ne vpije v kožo. Vsaj eno uro po uporabi Kreme ne spirajte namazanega mesta, da lahko krema deluje na vir bolečin. Motion Free lahko uporabljate 2-3 krat dnevno.

Kaj pravijo naši uporabniki

Najboljše informacije o učinkovitosti nekega produkta so izkušnje njegovih uporabnikov. Preberite izkušnje kupcev iz Slovenije, ki so uporabljali Motion Free in se prepričajte koliko jim je pomagal.

Ema, Maribor

27 let

Veliko svojega prostega časa porabim za tek ali fitness, a pol leta nazaj sem imela močno poškodbo kolena. Mislila sem da bom potrebovala veliko časa za ponovno športno aktivnost in sem se zato odločila da preizkusim nekaj, kar bo pospešilo okrevanje moje poškodbe. Ko sem slišala za Motion Free, nisem niti sanjala o tem, da bo deloval tako hitro in učinkovito. Poboljšanje sem opazila že po dveh tednih, a po mesecu in pol uporabe sem bila popolnoma pripravljena za svoje vsakodnevne aktivnosti. Zdaj je Motion Free vedno z mano, a včasih ga uporabljam tudi preventivno, če že občutim, da sem kateri sklep ali mišico preobremenila.

Nikolaj, Ljubljana

46 let

Že dalj časa imam težave s hrbetnico, a v zadnjem letu občutim vse več bolečin še posebno pri ustajanju s postelje ali stola. To me res moti doma in v službi, kar je posledično doprineslo k moji nervozi in manjši gibljivosti. Slišal sem za Motion Free in sem se odločil, da ga bom preizkusil, ker nisem vedel, kaj drugega bi lahko naredil. Po par mesecih uporabe sem zaključil, da edina stvar za kar mi je žal, je to, da Motion Free že prej nisem začel uporabljati. Vse nelagodje je popolnoma izginilo, a bolečino občutim le pri nenadnih premikih, čeprav tudi to vse bolj redko. Definitivno bom nadaljeval z uporabo tega preparata!

Branka, Nova Gorica

62 let

Že eno leto imam zelo močne bolečine v sklepih - rokah in prstih. Čeprav vem da take bolečine prihajajo s časom in starostjo, so me v tolikšni meri motile, da sem morala poiskati eno rešitev. Moja hčerka je našla Motion Free na spletu. Brez njenega priporočila se ne bi niti zavedala da obstaja tako neverjeten produkt. Že par mesecev vsakodnevno uporabljam Motion Free – bolečine v sklepih so izginile, sem pa tudi opazila, da so mi roke in prsti veliko bolj gibljivi. Če imate podobne težave kot jaz, obvezno preizkusite Motion Free. Ne bo vam žal!

OPOMBA: Rezultati Motion Free preparata so odvisni od osebe do osebe. Prozvajalec ne garantira enakih reultatov za vse uporabnike.

Uradno naročilo, hitra dostava in plačilo po povzetju

Po izpolnitvi kratkega obrazca in naročilu izdelka, vas bo naš operater poklical (med delovnim časom) in osebno potrdil vaše naročilo. Motion Free preparat bo dostavljen na vaš naslov v najkrajšnem možnem času BREZ PREDPLAČILA!

Plačilo se izvrši po povzetju, ko dobite vaš produkt!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                     Nasveti za varno naročilo in nakup

 • Na naši spletni strani, razen imena in telefonske številke kot osnovnih kontaktnih podatkov, nikoli ne boste potrebovali vpisovati podatkov kot so številka kreditne kartice ali podobne zaupne podatke.
 • Naš operater iz klicnega centra vas bo direktno poklical in se z vami ustno dogovoril okoli podrobnosti glede dostave produkta.
 • Klic operaterja je za vse uporabnike popolnoma brezplačen, saj stroške klica nosimo sami.
 • Plačilo je po povzetju brez dodatnih stroškov pred prevzetjem produkta.
 • Vedno naročujte preverjene produkte, ki imajo pooblaščene prodajne predstavnike.
 • Nikoli ne vnašajte bančnih podatkov na nepreverjene spletne strani.
 • Preverite, če ima spletna stran preko katere kupujete SSL certifikat (enkriptirana zaščita podatkov uporabnika). To najbolj enostavno naredite tako, da pogledate, če domena vsebuje oznako https:

Izpolnite obrazec in naročite Motion Free

48€


50% ceneje


24€

V skladu z najnovejšim EU zakonom o zaščiiti podatkov (GDPR) se obvezujemo, da bomo ščitili zasebnost vaših osebnih podatkov in da jih uporaljamo zlasti za kontakt, ki bo pomagal pri dostavi podukta.