Bolovi u zglobovima i mišićima nisu nerješiv problem!

Probajte Motion Free, preparat sačinjen isključivo od prirodnih sastojaka koji se koristi kod bolova u zglobovima i mišićima, te kod svih vrsta povreda

Zašto je Motion Free tako tražen

Ima veoma širok spektar djelovanja i prodire duboko u tkivo te djeluje na samom izvoru bola. Koristi se:

 • Protiv bolova u zglobovima, mišićima i vratu
 • Protiv boli u donjem dijelu leđa i nogama
 • Protiv reume, artritisa i išijasa
 • Protiv sportskih i svih drugih ozljeda

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA HRVATSKU

U toku je akcija u kojoj Motion Free možete kupiti
50% jeftinije

Bolovi u mišićima i zglobovima česta su pojava kod ljudi svih starosnih dobi

Bilo da su u pitanju posljedice bolesti kao što su artritis i išijas, ili bilo koji oblik fizičkih povreda, bolovi u zglobovima i mišićima veoma su česta pojava kod osoba svih starosnih dobi.

Od zglobova na prstima, gornjeg i donjeg dijela leđa, vrata, te mišića i zglobova na rukama i nogama, ovi bolovi mogu biti doista jaki i smetati nam u svakodnevnim aktivnostima.

Ponekad standardne metode kao što su masaže ili uobičajeni lijekovi protiv bolova mogu pomoći, ali ponekad djeluje kao da ništa ne pomaže, a bol kao da niti jednog trenutka ne popušta.

U takvim situacijama koriste se preparati kao Motion Free, koji svojim dubinskim prodiranjem u tkivo djeluje na samom izvoru boli i nelagode.

Upravo zbog toga Motion Free podjednako je efikasan na sve tipove boli u mišićima u zglobovima, a podjednako ga mogu koristiti osobe svih starosnih dobi jer je baziran isključivo na prirodnim sastojcima.


Od čega se sastoji Motion Free i kako se koristi

Motion Free u potpunosti je proirodni sastojak a ovo su neki od osnovnih sastojaka koji sačinjavaju ovaj preparat.

Propolis

Sprječava probleme sa cirkulacijom, stimulira metabolizam i čini vas pokretnijim

Ulje eukaliptusa

Gasi upale, liječi mikroskopske rane na zglobovima, zaustavlja bol te normalizira i kotrolira protok krvi

Divlji kesten

Smanjuje otekline, uklanja crvenilo te zaustavlja bol, što ga čini idealnim za liječenje povreda

Ekstrakt chili paprike

Ublažava bolove i gasi upale, te smanjuje otekline i poboljšava pokretljivost vaših zglobova

Kako se koristi Motion Free?

Motion Free je veoma jednostavan za uporabu. Nanesite ga na suhu kožu na predjelu koje vas boli ili gdje osjećate nelagodu i lagano masirajte dok ga koža skroz ne upije. Ne ispirajte namazano područje vodom najmanje sat nakon nanošenja kako bi krema što bolje prodrla do bolnog mjesta. Motion Free koristite 2 do 3 puta dnevno.

Šta kažu naši korisnici

Najbolje informacije o učinkovitosti nekog proizvoda možete dobiti samo od korisnika koji su ga već probali. Pročitajte iskustva kupaca iz Hrvatske koji su imali priliku da koriste Motion Free i uvjerite se sami koliko im je pomogao.

Ankica

41 god

Već godinu dana osjećam jake bolove u zglobovima ruku u prstiju, i mada znam da su to stvari koje dolaze s godinama, to mi je toliko smetalo u svakodnevnim aktivnostima da sam morala potražit neko rješenje. Moja ćerka je Motion Free pronašla na internetu i da nije bilo nje, nikad ne bih saznala za ovaj nevjerovatan proizvod. Već par mjeseci ga koristim svakodnevno, bolovi u zglobovima su nestali a primjećujem da su mi i ruke i prsti dosta pokretljiviji. Ako imate slične probleme kao ja obavezno probajte Motion Free i nećete se pokajati.

Josip

38 god

Već dugo vremena muku mučim sa leđima, a u posljednjih godinu dana svako ustajanje iz kreveta ili stolice je sve bolnije i napornije. Ovo je počelo strašno da me ometa i kod kuće i na poslu što me činilo sve više nervoznim a sve manje pokretnim. Čuo sam za Motion Free i odlučio da pokušam jer nisam znao šta drugo da radim. Nakon par mjeseci korištenja jedino za čim žalim je to što Motion Free nisam počeo koristiti puno ranije. Sva nelagoda je potpuno nestala a bol osjetim samo kod jako naglih pokreta, mada i to sve rjeđe i rjeđe. Definitivno ću nastaviti da koristim ovaj preparat.

Zdenka

58 god

Kad sam čula za Motion Free nisam ni sanjala da će ovako brzo i ovako učinkovito da djeluje. Ja sam olakšanje osjetila već nakon 15tak dana, a nakon mjesec i pol sam se u potpunosti vratila svojim aktivnostima. Sad je Motion Free uvijek tu pored mene, a ponekad ga preventivno mažem ako osjetim da sam preforsirala neki zglob ili mišić

NAPOMENA: Rezultati Motion Free preparata ovise od osobe do osobe. Proizvođač ne može uvijek garantirati jednake rezultate svim korisnicima.

ANKETA: Koliko vam je pomogao ovaj prirodni proizvod?

Brza isporuka i plaćanje pouzećem

Nakon što popunite kratki obrazac i naručite proizvod, naš operater će vas pozvati (u tijeku radnog vremena) da osobno potvrdi vašu narudžbu. Motion Free će biti dostavljen na vašu adresu u najkraćem roku i nema plaćanja unaprijed!

Plaćanje se vrši pouzećem kad dobijete proizvod!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                     Savjeti za sigurnost pri narudzbi i kupovini

 • Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
 • Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
 • Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
 • Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
 • Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
 • Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
 • Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:

Popunite kratki obrazac i naručite Motion Free

360 HRK


50% jeftinije


180 HRK

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših ličnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.