Želite da se rješite bora i vratite sjaj i elastičnost svome licu?

Probajte Inno Gialuron prirodni preparat za kožu koji se koristi za uklanjanje bora i tragova starenja te zatezanje lica.

Zašto je Inno Gialuron toliko tražen

Ovaj preparat sačinjen je od prirodnih sastojaka koji obnavljaju zdravlje vaše kože. Inno Gialuron se koristi da:

 • Zateže bore i uklanja tragove starenja
 • Podstiče regeneraciju kože
 • Obnavlja elastičnost kože
 • Sužava pore i hidrira kožu

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA BiH

U toku je akcija u kojoj trenutno Inno Gialuron možete kupiti 50% jeftinije

Bore i naglašeni znakovi starenja čest su problem kod žena

Iako razlozi mogu varirati - od faktora životne sredine do svakodnevnog stresa, zaštitna funkcija kože kod velikog broja žena veoma rano postane ugrožena i narušena.

Najčešći uzroci za to su nedovoljna hidratacija, nedostatak kolagena koji daje elastičnost koži, uticaj UV zračenja koji je iz godine u godinu sve jači te toksini koji uslijed nezdrave životne sredine sve više utiču na vašu kožu.


Ovo dovodi do prerane pojave bora i znakova starenja, pa iako se ova pojava uglavnom vezuje za pozne godine, sve veći broj žena probleme primjećuje i u ranijoj životnoj dobi.


Često niste ni svjesni da je krajnje vreme da svojoj koži pružite neophodnu zaštitu i vratite stari sjaj i hidratantnost. Za to se koriste anti age preparati kao što je Inno Gialuron, koji se upotrebljavaju kod otklanjanja ovih znakova starenja, odnosno kako biste svojoj koži povratili mladost i elastičnost.


Od čega se sastoji Inno Gialuron i kako se koristi

Hijaluronska kiselina

Koži daje elastičnost i čvrstoću te je dodatno hidrira i podmlađuje

Ekstrakt alge Fukus

Pospješuje proizvodnju kolagena te koži vraća elastičnost i sjaj

Ekstrakt čaja

Neutrališe negativni uticaj UV zračenja i time sprječava sušenje i pucanje kože

Folna kiselina

Pojačava efekat podmlađivanja vaše kože i uklanja bore

Kako se koristi Inno Gialuron

Inno Gialuron preparat je veoma jednostavan za korištenje. Lagano uklonite tragove šminke i očistite lice, zatim nanesite preparat lagano masirajući kožu lica. Da biste postigli maksimalan efekat, koristite ga 30 dana ujutro i naveče

Šta kažu naši korisnici

Emina, Mostar

44 god

Moj problem nisu toliko bile bore koliko su mi smetale vrećice ispod očiju i podočnjaci. Dugo vremena sam mislila da su rezulatat nedovoljnog spavanja i donekle sam se pomirila s tim da ih neću moći ukloniti s lica bez estetske hirurgije. Kolegica s posla mi je preporučila Inno Gialuron jer je imala identične probleme koji su nestali kao rukom odnešeni. Nisam imala šta da izgubim pa sam odlučila da probam. Odmah da vam kažem da sam oduševljena ovim proizvodom. Već u prvom mjesecu korištenja podočnjaci su se dosta smanjili a sada su i skroz nestali, kao i ono malo bora što sam imala. Zaista svima preporučujem da probaju Inno Gialuron.

Marija, Prijedor

34 god

Iako nemam problema sa borama, u posljednjih godinu dana primjetila sam da mi lice sve lošije izgleda i da djelujem dosta starije. Veliki sam protivnik plastičnih operacija ali sam se počela bojati da će mi to možda biti jedino rješenje da koži vratim onaj stari sjaj. A onda sam primjetila kod mame da joj je koža sve mekša i elastičnija. Rekla mi je da je počela koristiti Inno Gialuron i da joj je dosta pomogao. Kupila sam i ja i evo već dva mjeseca ga koristim i ne namjeravam da prestanem. Ponovo mi koža ima onaj stari sjaj, a dosta je elastičnija i zdravija. Prezadovoljna sam. Hvala vam!


Esma, Sarajevo

62 god

U mojim godinama bore su normalna stvar i iako znam da ih ne mogu izbjeći, uvjek mi se činilo da ih imam previše i da djelujem starije od svojih vršnjakinja. Rješila sam da to promjenim i mjesecima tražila rješenje koje bi mi pomoglo. Moja ćerka je na internetu pronašla Inno Gialuron i rekla mi da su skoro svi korisnici prezadovoljni pa sam i ja rješila da probam. Ovo je daleko najbolji anti age preparat koji sam probala. Ne samo da brzo djeluje, nego pokazuje i najbolje rezultate, pa otkako ga koristim čini mi se da djelujem 10 godina mlađe. Ovo je pun pogodak za sve žene u godinama koje žele da se podmlade!

NAPOMENA: Rezultati Inno Gialuron kreme zavise od osobe do osobe. Proizvođač ne može uvek garantovati jednake rezultate svim korisnicima.

Isporuka i plaćanje

Nakon što popunite kratki formular i naručite proizvod naš operater će vas pozvati (u toku radnog vremena) da potvrdi narudžbu. Inno Gialuron će biti dostavljena na vašu kućnu adresu, a osim navedene cijene NEMATE dodatnih troškova i nema plaćanja unaprijed.

Plaćanje se vrši pouzećem kad dobijete proizvod!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                             Savjeti za sigurnost pri narudzbi i kupovini

 • Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
 • Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
 • Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
 • Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
 • Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
 • Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
 • Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:

Popunite formular i naručite Inno Gialuron

110 KM


50% jeftinije


55 KM

+PDV

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših ličnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.