Hypertea - normalan pritisak već od prve upotrebe.

Probajte Hypertea, sačinjen isključivo od prirodnih sastojaka - utiče na uzrok bolesti smanjujući rizik od moždanog udara i infarkta na nulu!

Zašto je Hypertea tako tražen?

Ima veoma širok spektar delovanja:

  • Normalizuje krvni pritisak za 6 sati zbog bioflavonoida
  • Obnavlja tonus i elastičnost krvnih sudova za 1 tretman
  • Bezbedan za svaku dob, efikasan u 1., 2. i 3. fazi hipertenzije

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA SRBIJU

U toku je akcija u kojoj Hypertea možete kupiti
50% jeftinije

REVOLUCIONARNA METODA PROTIV HIPERTENZIJE!

Hypertea Čaj je organski dodatak prehrani. Sastojci ovog proizvoda trebali bi poboljšati disfunkciju glavnih uzroka visokog krvnog pritska i mogu pomoći u otklanjanju bolesti. Visoki krvni pritisak ili Hipertenzija, uobičajeno su stanje u kojem krvne žile izazivaju kontinuirani pritisak na zidove arterija. Kao rezultat, može izazvati više komplikacija, poput moždanog udara, srčanih bolesti ili zatajenja bubrega. Bioaktivni sastojci Hypertea, dizajnirani su u posebnoj formuli koja može pomoći u otklanjanju bolesti i njenih uzroka. Prirodne komponente Biljaka deluju na faktore koji pokreću hipertenziju, tj. poboljšavaju čišćenje krvnih žila, mogu pomoći u smanjenju telesne težine i smanjenju razine stresa. Jasmin je biljka za koju je dokazano da ima umirujući učinak, a koja zaglađuje i daje elastičnost krvnim žilama te može pomoći u snižavanju šećera u krvi. Sve ove sjajne akcije ubrzavaju disfunkciju hipertenzije i regulišu aritmiju, kao i svakodnevni stres. Sastav ovog proizvoda je uključen u potvrdu u pakovanju, kao i način upotrebe i doziranje. Nema kontraindikacija.


Od čega se sastoji Hypertea i kako se koristi

Hypertea u potpunosti je proirodni sastojak a ovo su neki od osnovnih sastojaka koji sačinjavaju ovaj proizvod.

Trava imela

Otvara blokove koje je stvorio holesterol. Njene molekule deluju poput čekića kako bi uklonile delove holesterola koji se zalepe na unutrašnje zidove vena. Kao rezultat toga, otvara se prostor za cirkulaciju krvi.

Korijen valeriane

Cvet i list gloga popravljaju venske zidove. Prekrivaju male pukotine kao da formiraju flaster. Mozak je pravilno zaštićen od udara. Osećate da vam je glava lakša.

Biljka Millefolli

Aktivira žive molekule. Holesterol se otapa, rešavajući 2 problema: čisti ostatke holesterola i sagoreva masnoće na pravilan način. Počinjete se osećati jači nakon korištenja proizvoda i osećate potrebu za kretanjem.

Šipak

Sprečava grčeve vena. Izglađuje vene. I na sličan način sprečava grčeve vena. Opušta vene koje pate od poremećaja cirkulacije krvi i leći ih. Glavobolja i zujanje u ušima nestaju, a pluća i bronhije počinju bolje funkcionisati. Nemate nedostatak daha.

List breze

Crkuliše unutar vena i deluje direktno na krv. Razređuje krv i poboljšava njenu cirkulaciju. Uklanja kalcijevu sol i ostatke lekova unutar vena. Pritisak koji osećate na grudima je ublažen, disanje postaje lakše. Otkucaji srca se vraćaju u normalan nivo. Simptomi aritmije i tahikardije i nagli bolovi u srcu nestaju. Rizik od srčanog udara se smanjuje drastično

Kako se koristi Hypertea?

Hypertea je veoma jednostavan za upotrebu... Prelijte 1 čajnu kašiku čaja sa 200 ml vode i prokuvajte. Dobijeni napitak procedite. Piti 3 puta dnevno posle obroka bez dodavanja šećera.

Šta kažu naši korisnici

Komentari ljudi koji su zadovoljni delovanjem proizvoda Hypertea...

Radmila

41 god

Pre nekoliko godina išla sam na lečenje u Beograd. Tamo su sprovodili istraživanje o novom preparatu protiv hipertenzije. Naravno da sam se bojala. Ali šta sam drugo mogla uraditi? Nijedan drugi lek mi nije pomagao, pa sam odlučila probati. Srećom, bila sam u grupi koja je dobijala Hypertea, a ne placebo. Nakon dva sata, pritisak mi se normalizirao. Postepeno sam se počela osećati mnogo bolje! Mnogo mi je drago što sam učestvovala u istraživanju ovog leka. Moj pritisak je sad u redu.

Slobodan

51 god

Imam 51 godinu. Pre tri godine sam dobio dijagnozu hipertenzije u našoj bolnici. Šum na srcu i tako dalje. Patio sam, ali ništa nisam uradio povodom toga. Pre šest mjeseci, sudeći po svim znacima, imao sam mikro moždani udar. Onda sam se uspaničio, ali sam odbio da pijem pilule koje su mi propisali. Na sreću, naišao sam na starog prijatelja koji mi je predložio Hypertea. Sada, kao što možete da pogodite, NIŠTA me ne muči. Pritisak mi je normalan, zdrav sam kao dren!

Jelena

58 god

Shvatila sam da povišen pritisak dovodi do ishemijskog moždanog udara - infarkta mozga - pošto sam videla kako se to dogodilo mojoj sestri. Doktori su joj spasli život, ali nije se u potpunosti oporavila. Kada sam se ja po prvi put suočila sa ovom bolešću, već sam bila svesna nekih trikova i znala sam da treba tražiti biljne preparate. Moja doktorica, mudra žena, propisala mi je Hypertea. Zahvalna sam joj. Prošle su 4 godine i više nemam hipertenziju. Sad sam potpuno zdrava osoba koja se ne boji infarkta ili moždanog udara. Brinite se o vašem zdravlju!

NAPOMENA: Rezultati Hypertea zavise od osobe do osobe. Proizvođač ne može uvek garantovati jednake rezultate svim korisnicima.

Brza isporuka i plaćanje pouzećem

Nakon što popunite kratki formular i naručite proizvod, naš operater će vas pozvati (u toku radnog vremena) da potvrdi vašu narudžbu. Hypertea će biti dostavljen na vašu kućnu adresu u najkraćem roku, a osim navedene cene NEMATE dodatnih troškova i nema plaćanja unapred!

Plaćanje se vrši pouzećem kad dobijete proizvod!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                     Saveti za sigurnost pri narudzbi i kupovini

  • Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
  • Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
  • Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
  • Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
  • Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
  • Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
  • Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:

Popunite kratki formular i naručite Hypertea

7400 RSD


50% jeftinije


3700 RSD

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših ličnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.