Probajte Hypertea, sačinjen isključivo od prirodnih sastojaka...

Zašto je Hypertea tako tražen?

Ima veoma širok spektar djelovanja:

  • Normalizuje krvni pritisak za 6 sati zbog bioflavonoida
  • Obnavlja tonus i elastičnost krvnih sudova za 1 tretman
  • Bezbjedan za svaku dob, efikasan u 1., 2. i 3. fazi hipertenzije

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA ​CRNU GORU

U toku je akcija u kojoj Hypertea možete kupiti
50% jeftinije

       Hypertea Čaj

Hypertea Čaj je organski dodatak prehrani. Sastojci ovog proizvoda trebali bi poboljšati disfunkciju glavnih uzroka visokog krvnog pritska i mogu pomoći u otklanjanju bolesti. Visoki krvni pritisak ili Hipertenzija, uobičajeno su stanje u kojem krvne žile izazivaju kontinuirani pritisak na zidove arterija. Kao rezultat, može izazvati više komplikacija, poput moždanog udara, srčanih bolesti ili zatajenja bubrega. Bioaktivni sastojci Hypertea, dizajnirani su u posebnoj formuli koja može pomoći u otklanjanju bolesti i njenih uzroka. Prirodne komponente Biljaka djeluju na faktore koji pokreću hipertenziju, tj. poboljšavaju čišćenje krvnih žila, mogu pomoći u smanjenju tjelesne težine i smanjenju razine stresa. Jasmin je biljka za koju je dokazano da ima umirujući učinak, a koja zaglađuje i daje elastičnost krvnim žilama te može pomoći u snižavanju šećera u krvi. Sve ove sjajne akcije ubrzavaju disfunkciju hipertenzije i regulišu aritmiju, kao i svakodnevni stres. Sastav ovog proizvoda je uključen u potvrdu u pakovanju, kao i način upotrebe i doziranje.


Od čega se sastoji Hypertea i kako se koristi

Hypertea u potpunosti je prirodni sastojak a ovo su neki od osnovnih sastojaka koji sačinjavaju ovaj proizvod.

Trava imela

Otvara blokove koje je stvorio holesterol. Njene molekule djeluju poput čekića kako bi uklonile djelove holesterola koji se zalepe na unutrašnje zidove vena. Kao rezultat toga, otvara se prostor za cirkulaciju krvi.

Korijen valeriane

Cvijet i list gloga popravljaju venske zidove. Prekrivaju male pukotine kao da formiraju flaster. Mozak je pravilno zaštićen od udara. Osjećate da vam je glava lakša.

Biljka Millefolli

Aktivira žive molekule. Holesterol se otapa, rješavajući 2 problema: čisti ostatke holesterola i sagorijeva masnoće na pravilan način. Počinjete se osjećati jači nakon korištenja proizvoda i osjećate potrebu za kretanjem.

Šipak

Spriječava grčeve vena. Izglađuje vene. I na sličan način spriječava grčeve vena. Opušta vene koje pate od poremećaja cirkulacije krvi i liječi ih. Glavobolja i zujanje u ušima nestaju, a pluća i bronhije počinju bolje funkcionisati. Nemate nedostatak daha.

List breze

Crkuliše unutar vena i djeluje direktno na krv. Razređuje krv i poboljšava njenu cirkulaciju. Uklanja kalcijevu sol i ostatke lijekova unutar vena. Pritisak koji osjećate na grudima je ublažen, disanje postaje lakše. Otkucaji srca se vraćaju u normalan nivo. Simptomi aritmije i tahikardije i nagli bolovi u srcu nestaju. Rizik od srčanog udara se smanjuje drastično

Kako se koristi Hypertea?

Hypertea je veoma jednostavan za upotrebu... Prelijte 1 čajnu kašiku čaja sa 200 ml vode i prokuvajte. Dobijeni napitak procijedite. Piti 3 puta dnevno posle obroka bez dodavanja šećera.

NAPOMENA: Rezultati Hypertea zavise od osobe do osobe. Proizvođač ne može uvijek garantovati jednake rezultate svim korisnicima.

Brza isporuka i plaćanje pouzećem

Nakon što popunite kratki formular i naručite proizvod, naš operater će vas pozvati (u toku radnog vremena) da potvrdi vašu narudžbu. Hypertea će biti dostavljen na vašu kućnu adresu u najkraćem roku, a osim navedene cijene NEMATE dodatnih troškova i nema plaćanja unaprijed!

Plaćanje se vrši pouzećem kad dobijete proizvod!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                     Savjeti za sigurnost pri narudzbi i kupovini

  • Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
  • Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
  • Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
  • Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
  • Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
  • Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
  • Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:

Popunite kratki formular i naručite Hypertea

78 EUR


50% jeftinije


39 EUR

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših ličnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.