HeartTonus - normalen krvni tlak že po prvi uporabi. Dolgoročen učinek.

Preizkusite HeartTonus naravni preparat, deluje na vzrok bolezni in zmanjša tveganje za kap ali infarkt!

 • Normalizira krvni tlak v prvih 6 urah s pomočjo bioflavonoidov
 • Vrača tonus in prožnost krvnih žil že po 1 ciklu terapij
 • Varen za vse starosti Učinkovit pri 1, 2 in 3 stopnji hipertenzijeURADNA PRODAJA ZA SLOVENIJO

V toku je akcija pri kateri HeartTonus preparat lahko dobite kar 50 % ceneje

REVOLUCIONARNA METODA PROTIV HIPERTENZIJE

HeartTonus je organsko prehransko dopolnilo. Sestavine v formuli tega izdelka izboljšujejo disfunkcijo glavnih vzrokov visokega krvnega tlaka in lahko pomagajo izboljšati presnovo. Visok krvni tlak ali Hipertenzija tlak je pogosto stanje, pri katerem krvne žile spodbujajo stalen pritisk na stene arterij. Posledično lahko povzroči številne zaplete, kot so možganska kap, srčna bolezen ali odpoved ledvic.

Bioaktivne sestavine so zasnovane v posebni formuli, ki lahko izboljša njegovo delovanje. Naravne sestavine rastlin delujejo na dejavnike, ki sprožijo bolezen in tako izboljšajo čiščenje krvnih žil, pomagajo pri zmanjševanju telesne teže in zmanjšanju ravni stresa. Izvleček listov aloe vsebuje veliko količino vitaminov, kislin, elementov v sledovih.

 Zelo je učinkovit pri ozdravitvi srčnih bolezni. Pomaga odpraviti živčnost, izboljša delovanje srca, izboljša prekrvavitev, uniči krvne strdke in krepi krvne žile. Izvleček plodov gloga tonira srčno mišico, ima vazodilatacijski učinek, preprečuje nastanek plakov in izboljšuje kazalnike krvi. Normalizira raven holesterola v krvi. Vsa ta široka dejanja spodbujajo hipertenzivno disfunkcijo in uravnavajo aritmijo, pa tudi vsakodnevni stres. Sestava tega izdelka je vključena v certifikat v paketu, pa tudi način uporabe in odmerjanje. Nima kontraindikacij.

Kaj pravijo naši uporabniki

Lilijana, Koper

41 god

Pred nekaj leti sem bila na zdravljenju v bolnišnici. Tam so izvajali raziskavo o hipertenziji. Seveda sem se bala. Kaj pa naj bi storila? Ni bilo druge rešitve, torej sem se odločila, da ga preizkusim tudi jaz. K sreči sem bila v tisti skupini, ki je jemala HeartTonus, ne pa placebo. Čez dve uri se je moj krvni tlak normaliziral. Postopoma sem se pričela počutiti veliko bolje! Zelo sem vesela, da sem se takrat udeležila preizkušanja zdravila. Moj AP je zdaj vedno v normalnih mejah.

Nikolaj , Ljubljana

51

Star sem 51 let. Pred 3 leti so mi na naši kliniki diagnosticirali hipertenzijo. Srčni šum in tako dalje. To sem prenašal, vendar nisem ukrepal. Pred 6 meseci me je, če sodim po vseh znakih, zadela mikrokap. Nato sem seveda zagnal paniko, vendar sem jemanje tablet, ki so mi jih takoj predpisali, zavrnil. Kemija je škodljiva, to že vsi vemo. Ampak niti sanjalo se mi ni, kako bi lahko ukrepal. Na srečo sem naletel na starega prijatelja, ki mi je povedal za HeartTonus in me navdušil. Kot ste morda že ugotovili, me zdaj prav NIČ ne muči. Moj pritisk je normalen in zdrav sem kot riba!

Doroteja, Nova Gorica

61

Videla sem, da lahko zvišan AP vodi v ishemično kap - možganski infarkt, ko sem to videla pri svoji starejši sesti. Zdravniki so rešili njeno življenje, vendar si ni popolnoma opomogla. Ko sem se tudi jaz prvič soočila s to boleznijo, sem že poznala nekaj ukrepov in vedela, da moram poseči po rastlinskih, zeliščnih sredstvih. Moja zdravnica, izjemno modra ženska, mi je predpisala HeartTonus. Zelo sem jih hvaležna. Že 4 leta so minila in nič več nimam hipertenzije. Sem popolnoma zdrava oseba, ki se ne boji infarkta niti kapi. Skrbite za svoje zdravje!

OPOMBA: Rezultati HeartTonus preparata so odvisni od osebe do osebe. Prozvajalec ne garantira enakih reultatov za vse uporabnike.

Hitra dostava in plačilo po povzetju

Po izpolnitvi kratkega obrazca (ime/priimek in telefonska številka) in naročilu izdelka, vas bo naš operater poklical (med delovnim časom) in osebno potrdil vaše naročilo. HeartTonus preparat bo dostavljen na vaš naslov v najkrajšnem možnem času

Plačilo se izvrši po povzetju, ko dobite vaš produkt!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                     Nasveti za varno naročilo in nakup

 • Na naši spletni strani, razen imena in telefonske številke kot osnovnih kontaktnih podatkov, nikoli ne boste potrebovali vpisovati podatkov kot so številka kreditne kartice ali podobne zaupne podatke.
 • Naš operater iz klicnega centra vas bo direktno poklical in se z vami ustno dogovoril okoli podrobnosti glede dostave produkta.
  Klic operaterja je za vse uporabnike popolnoma brezplačen, saj stroške klica nosimo sami.
 • Plačilo je po povzetju brez dodatnih stroškov pred prevzetjem produkta.
  Vedno naročujte preverjene produkte, ki imajo pooblaščene prodajne predstavnike.
 • Nikoli ne vnašajte bančnih podatkov na nepreverjene spletne strani.
 • Preverite, če ima spletna stran preko katere kupujete SSL certifikat (enkriptirana zaščita podatkov uporabnika). To najbolj enostavno naredite tako, da pogledate, če domena vsebuje oznako https:

Izpolnite obrazec in naročite HeartTonus

78€


50% ceneje


39€

V skladu z najnovejšim EU zakonom o zaščiiti podatkov (GDPR) se obvezujemo, da bomo ščitili zasebnost vaših osebnih podatkov in da jih uporaljamo zlasti za kontakt, ki bo pomagal pri dostavi podukta.