Heart Tonus - normalan krvni tlak već od prve primjene. 

Probajte Heart Tonus, preparat sačinjen isključivo od prirodnih sastojaka koji bi trebali poboljšati disfunkciju glavnih uzroka visokog krvnog tlaka i mogu pomoći u liječenju bolesti.

Zašto je Heart Tonus tako tražen?

Ima veoma širok spektar djelovanja:

  • Normalizira krvni tlak u prvih 6 sati zbog bioflavonoida
  • Vraća tonus i elastičnost krvnih žila već nakon 1. režima liječenja
  • Siguran za sve dobi. Učinkovit u 1, 2 i 3 fazi hipertenzije

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA HRVATSKU

U toku je akcija u kojoj Heart Tonus možete kupiti
50% jeftinije

REVOLUCIONARNA METODA PROTIV HIPERTENZIJE

Heart Tonus je organski dodatak prehrani. Sastojci ovog proizvoda trebali bi poboljšati disfunkciju glavnih uzroka visokog krvnog tlaka i mogu pomoći u liječenju bolesti. Povišeni krvni tlak ili visoki krvni tlak uobičajeno je stanje u kojem krvne žile potiču kontinuirani pritisak na zidove arterija. Kao rezultat, može izazvati više komplikacija, poput moždanog udara, bolesti srca ili zatajenja bubrega. Bioaktivni sastojci dizajnirani su u posebnoj formuli koja može pomoći u liječenju bolesti i njezinih uzroka. Prirodne komponente Biljke djeluju na čimbenike koji pokreću stanje, odnosno poboljšavaju čišćenje krvnih žila, mogu pomoći u smanjenju tjelesne mase i smanjenju razine stresa. Jasmin je biljka za koju je znanstveno dokazano da djeluje umirujuće, koja uglađuje i daje elastičnost krvnim žilama te može pomoći u snižavanju šećera u krvi. Sve ove velike akcije ubrzavaju disfunkciju hipertenzije i reguliraju aritmiju, kao i svakodnevni stres. Sastav ovog proizvoda uključen je u potvrdu u pakiranju, kao i način uporabe i doziranje. Nema kontraindikacija.

Šta kažu naši korisnici

Najbolje informacije o učinkovitosti nekog proizvoda možete dobiti samo od korisnika koji su ga već probali. Pročitajte iskustva kupaca iz Hrvatske koji su imali priliku da koriste Heart Tonus i uvjerite se sami koliko im je pomogao.

Ankica

41 god

Prije par godina, liječila sam se u bolnici Zagrebu. Tamo se provodilo ispitivanje novog lijeka za hipertenziju. Naravno, plašila sam se, ali što sam drugo mogla učiniti? Nijedan drugi lijek mi nije pomagao i odlučila sam sudjelovati u ispitivanju. Srećom, slučajno sam bila u skupini koja je uzimala HeartTonus, a ne placebo. Dva sata kasnije, moj tlak se normalizirao. Postupno sam se osjećala sve bolje! Drago mi je što sam sudjelovala u ispitivanju. Arterijski tlak mi je sad odličan.

Josip

38 god

Imam 38 godina. Prije tri godine dijagnosticirana mi je hipertenzija, šum na srcu isl. u našoj bolnici. Patio sam ali nisam ništa učinio povodom toga. Prije šest mjeseci, sudeći po simptomima, imao sam mini moždani udar. Naravno, uspaničio sam se ali nisam htio piti lijekove. Svi znamo da su kemikalije štetne. Srećom, sreo sam starog prijatelja koji mi je rekao za HeartTonus. Kao što možete pretpostaviti, sad nemam NIKAKVIH problema. Tlak je normalan, zdrav sam kao drijen!

Zdenka

58 god

Znala sam da visok krvni tlak dovodi do moždanog udara - infarkta mozga, jer se to dogodilo mojoj sestri. Liječnici su joj spasili život, ali nije se potpuno oporavila. Kad sam se prvi put susrela s ovom bolešću, znala sam za neke trikove i da trebam potražiti organske, biljne pripravke. Moja liječnica, vrlo mudra žena, propisala mi je HeartTonus. Mnogo sam joj zahvalna. Već 4 godine nemam problema s visokim krvnim tlakom. Potpuno sam zdrava osoba koja se ne plaši infarkta niti moždanog udara. Čuvajte svoje zdravlje!

NAPOMENA: Rezultati Heart Tonus preparata ovise od osobe do osobe. Proizvođač ne može uvijek garantirati jednake rezultate svim korisnicima.

ANKETA: Koliko vam je pomogao ovaj prirodni proizvod?

Brza isporuka i plaćanje pouzećem

Nakon što popunite kratki obrazac i naručite proizvod, naš operater će vas pozvati (u tijeku radnog vremena) da osobno potvrdi vašu narudžbu. Heart Tonus će biti dostavljen na vašu adresu u najkraćem roku i nema plaćanja unaprijed!

Plaćanje se vrši pouzećem kad dobijete proizvod!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                     Savjeti za sigurnost pri narudzbi i kupovini

  • Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
  • Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
  • Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
  • Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
  • Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
  • Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
  • Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:

Popunite kratki obrazac i naručite Heart Tonus

574 HRK


50% jeftinije


287 HRK

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših ličnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.