GoSlim čaj originalni proizvod je namenjen postizanju linije kakvu oduvijek priželjkujete!

Osnovne karakteristike GoSlim čaja:

 • Spoj prirodnih sastojaka
 • Podsticanje usporenog metabolizma
 • Regulisanje povećanog apetita
 • Sagorijevanje masnih tvari
 • Bez razmišljanja o neželjenim posljedicama

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA Bosnu i Hercegovinu.
U toku je akcija u kojoj GoSlim možete kupiti 50% jeftinije.

>> 55 KM <<

Zašto je GoSlim čaj toliko tražen?

Sa kombinacijom kvalitetnih biljnih ekstrakata teži da postepeno oslobađa od prekomjerne težine kroz poboljšanu peristatiku crijeva i tako stabilizuje opštu sliku organizma uz prateće smanjenje holesterola. Podsticanjem razgradnje masti i stimulacijom međućelijske razmjene materije i energije takođe može stimulisati prirodno smanjenje apetita.


PRIRODNI SASTAV

Sačinjen od kvalitetnih i odabranih sastojaka iz prirode. Možete da zaboravite na neželjene posljedice.


ŠIROK SPEKTAR ​SASTOJAKA

Kombinacija sastojaka u većini slučajeva ravnomjerno oslobađa i razgrađuje tjelesne naslage.


​POZITIVNA ISKUSTVA

GoSlim je zbog svojih efekata i rezultata pozitivno ocijenjen kod velikog broja zadovoljnih korisnika.


DUGO​TRAJNIJI EFEKTI

Na osnovu svjedočenja i iskustava naših korisnika, postignuti vidljivi rezultati se zadržavaju duže.Od čega se sastoji GoSlim čaj i kako se koristi?

CVIJET KAMILICE

Sprečava apsorpciju 80% masti iz hrane i njeno nakupljanje u tijelu. Osigurava sigurnu razgradnju, obradu i uklanjanje starih masnih naslaga i toksičnih tvari.

    KOMORAČ

Potiče ubrzanje metabolizma. Pokreće proces "samočišćenja" tijela tj. aktivne obrade starih, unutarnjih masti nakupljenih u području bokova i stomaka.

CARVI FRUCTUS

Razgrađuje i uklanja višak potkožnog masnog tkiva zajedno sa celulitom, bori se s opuštanjem kože i pomaže kod oblikovanja fit tijela nakon velikog gubitka težine.

KORA PASJAKOVINE

Povećava nivo leptina - hormona odgovornog za brzinu razgradnje masti u tijelu. Važno je da naše tijelo ne može proizvesti Omega 3 već ga može samo primiti izvana.

Kako se koristi GoSlim?

1.

Dodajte čaj u čašu ili šolju vruće vode.

2.

Pijte čaj dva ili više puta dnevno. Najbolji su rezultati kada se čaj pije ujutro, popodne i navečer prije spavanja.

3.

Preporučeno trajanje tretmana - 1 mjesec.

Iskustva GoSlim korisnika...

Belma

44 god

Ja sam PREZADOVOLJNA!!! Život mi se poboljšao! Nakon 2 mjeseca korišćenja GoSlim čaja, smršala sam oko 18 kg! Čim su kile počele lagano da nestaju dobila sam elan i da se više krećem, a ono što je najbitnije je da mi je zbog GoSlim čaja apetit znatno manji!

Dino

29 god

U početku sam bio nepoverljiv jer sam već pokušavao sa sličnim preparatima i ranije ali sam ipak odlučio da probam i naručio sam 2 pakovanja. Već nakon prvog pakovanja čaja počeo sam da gubim masti. To je za sada 13kg za mjesec i po dana. Naručio sam ponovo i nastaviću dok ne dođem do željene kilaže... idemo dalje :)

Emina

58 god

GoSlim čaj mi je vratio samopouzdanje čak i kad sam pomislila da za mene više nema nade. Uz redovno uzimanje apetit mi se dosta smanjio i kile su počele dosta brzo da spadaju. Osim toga, osjećam se i zdravije i vitalnije a najdraže mi je što je čaj prirodan i što ne moram da razmišljam o posljedicama.

Jednostavna narudžba, brza isporuka i plaćanje pouzećem

Nakon što popunite kratki formular i naručite proizvod, naš operater će Vas pozvati (u toku radnog vremena) da potvrdi vašu narudžbu. GoSlim čaj će biti dostavljen na Vašu kućnu adresu u najkraćem roku i nema plaćanja unaprijed!

Plaćanje se vrši pouzećem, tek kad dobijete proizvod


__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                          Savjeti za sigurnost pri narudzbi i kupovini

 • Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
 • Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
 • Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
 • Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
 • Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
 • Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
 • Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:

Popunite formular i naručite GoSlim

110 KM


50% jeftinije


55 KM

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših ličnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.