Bore na licu nisu nerešiv problem

Probajte Goji kremu, prirodni preparat koji se koristi kod uklanjanja bora i tragova starenja na licu.

Zašto je Goji Krema toliko tražena?

Goji krema sastoji se od čuvenih goji bobica, koje su poznate po tome da podmlađuju kožu. Ovaj preparat koristi se kod:

 • Uklanjanja bora i tragova starenja
 • Hidratacije i obnavljanja ćelija kože
 • Aktivacije kolagena koji vraća elastičnost koži
 • Uklanjanja toksina i začepljenih pora
 • Zaštite od faktora koji izazivaju znakove starenja

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA SRBIJU

U toku je akcija u kojoj trenutno Goji kremu možete kupiti 50% jeftinije

Ubrzano starenje i bore veoma su čest problem među ženama

Faktori životne sredine, nezdravog življenja i svakodnevnog stresa veoma loše utiču na zaštitnu funkciju kože. Usled slabe zaštite koža postaje podložna spoljašnjim uticajima i vašem okruženju.

Posledica svega toga je brže sušenje kože koje doprinosi pojavi bora već u ranijoj dobi te dovodi do ubrzanog starenja kože. Najčešći znaci da je vaša koža ugrožena te da joj je hitno potrebna zaštita i osveženje jesu crvenilo, fleke, proširene pore, suva, ispucala nehidrirana koža lica te bore.

Svaka od ovih pojava znak je da je krajnje vreme da svojoj koži pružite neophodnu zaštitu i vratite stari sjaj i hidratantnost a svom licu vratite mladalački sjaj.

U tu svrhu koriste se anti age preparati kao što je Goji krema, koja se koristi kod otklanjanja negativnih uticaja na vašu kožu i znakova starenja, odnosno kad želite svojoj koži povratiti mladost i elastičnost.


Od čega se sastoji Goji krema i kako se koristi

Goji bobice

Prirodni antioksidant koji pospešuje bržu proizvodnju kolagena

Biljna ulja i betain

Čine kožu glađom, sprečavaju gubitak hidratacije i štite od UV zraka

Vitamini B, C i E

Pospešuju obnavljanje ćelija kože te je čine zdravom i blistavom

Kompleks aminokiselina

Poznate po tome da uklanjaju bore i znakove procesa starenja

Kako se koristi Goji krema

Goji krema se koristi veoma jednostavno. Prvo očistite lice i uklonite šminku. Kremu nanosite na očišćenu kožu utrljavajući je kružnim pokretima. Veoma brzo nakon nanošenja koža će početi da se zateže i dubinski hidrira. Krema će nastaviti delovanje 24 časa nakon nanošenja.

Šta kažu naši korisnici

Borka, Beograd

60 god

U šestoj deceniji života naglo je počela da mi smeta elastičnost moje kože i bore koje su se nakupile. Uz to, pojavili su mi se i nabori ispod brade. Kozmetičarka mi je preporučila Goji kremu i objasnila snagu i pozitivno dejstvo goji bobica pa sam odlučila da probam. Moram priznati da sam veoma zadovoljna. Evo već četvrta nedelja kako je koristim i već vidim prve rezultate. Lice mi je dobilo na svežini, bore su se lagano poravnale i sve ih je manje. Definitivno preporučujem Goji kremu svima koji se još uvijek dvoume. Srdačan pozdrav!

Danijela, Novi Sad

34 god

Još uvek nemam problem sa borama ali sam u poslednje vreme primetila da mi koža deluje sve umornija pa izgledam starije i nekako zapušteno. Uz silne obaveze koje me prate svakodnevno nekako ne stignem da nađem vremena za sebe. Goji kremu sam prvo na internetu tražila svojoj mami jer ona baš nije vična sa računarima, ali kad sam počela da istražujem videla sam da bi i meni mogla koristiti pa sam odlučila da probam. I mama i ja smo prezadovoljne. Njoj bore lagano nestaju a mom licu se vratio stari sjaj i nežnost. Hvala vam!

Elena, Kruševac

41 god

Zaista nikada nisam verovala sličnim preparatima, i da budem iskrena nisam očekivala nikakvu značajnu promenu. Bilo mi je lakše pomiriti se sa činjenicom da je moja koža zauvek izgubila stari sjaj i da me sad samo očekuje sve više znakova starenja. A onda sam od sestre na poklon dobila Goji kremu pa sam odlučila da probam. To je najbolja odluka koju sam donela već dugo vremena. Rezultati su veoma brzo počeli  i ne nameravam da prestanem da je koristim. Topla preporuka svima.

NAPOMENA: Rezultati Goji kreme zavise od osobe do osobe. Proizvođač ne može uvek garantovati jednake rezultate svim korisnicima.

Isporuka i plaćanje

Nakon što popunite kratki formular ispod i naručite proizvod, naš operater će vas pozvati (u toku radnog vremena) da lično potvrdi vašu narudžbu. Goji krema biće dostavljena na vašu adresu u najkraćem roku i nema plaćanja unapred!

Plaćanje se vrši pouzećem kad dobijete proizvod!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                                       Saveti za sigurnost pri narudzbi i kupovini

 • Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
 • Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
 • Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
 • Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
 • Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
 • Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
 • Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:

Popunite formular i naručite Goji kremu

5222 RSD


50% jeftinije


2611 RSD

+pdv 522RSD + trošak dostave 200 RSD

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših ličnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.