Gube na obrazu niso več nerešljiv problem!

Preizkusite Goji kremo naravni preparat, ki se uporablja za zmanjšanje gub in odklanjanje sledi staranja na obrazu.

Odkod tolikšno poseganje po Goji kremi?

Goji krema vsebuje znane goji bobice, ki pomlajujejo kožo. Ta preparat se uporablja za:

 • Zmanjšanje gob in odklanjanje sledi staranja
 • Hidratacijo in obnavljanje celic kože
 • Aktivacijo kolagena, ki vrača elastičnost koži
 • Odklanjanje toksinov in zamašenih por
 • Zaščito od faktorjev, ki povzročijo znake staranja

URADNA PRODAJA ZA SLOVENIJO - V toku je akcija pri kateri Goji Cream preparat lahko dobite kar 50 % ceneje

Hitro staranje in gube na obrazu so pogost problem pri ženski populaciji


Faktorji življenjskega okolja, nezdravega življenja in vsakdanjega stresa zelo slabo vplivajo na zaščitno funkcijo kože. Ko je slabo zaščitena, na kožo vplivajo zunanji faktorji iz našega okolja.

Posledica tega je pospešeno sušenje kože, ki prinaša zgodni pojavi gub že v zgodnejši starosti ter na ta način pospešuje staranje kože. Najbolj pogosti znaki ogrožene kože, ki nujno potrebuje zaščito in osvežitev, so rdečica, madeži, razširjene pore, suha, razpokana ter nehidrirana koža in gube.

Vsak od teh pojavov je znak, da je čas, da svoji koži ponudite potrebno zaščito ter ji vrnete mladosten sijaj in hidratantnost.

To lahko naredite z anti-age preparatoma kot je Goji krema, ki se uporablja za odklanjanje negativnih učinkov in sledi staranja na vaši koži tj. ko želite svoji koži povrniti mladost in elastičnost.


Iz česa je narejena in kako se uporablja Goji krema

Goji bobice

Naravni antioksidant, ki pospešuje hitro proizvodnjo kolagena

Rastlinska olja in betain

Poskrbijo za gladko kožo, preprečujejo izgubo hidracije in ščitijo kožo od UV žarkom

Vitamini B, C in E

Pospešujejo obnovo celic kože in prispevajo k zdravi in sijoči koži

Kompleks aminokislin

Znane so po tem, da zmanjšujejo gube in odklanjajo znake staranja

Uporaba Goji Kreme

Goji krema se uporablja zelo enostavno. Najprej očistite obraz in odstranite ličila. Kremo nanesite na čisto kožo in jo vmasirajte s krožnimi gibi. Takoj po nanosu se bo koža začela zategovati in globinsko hidrirati. Krema deluje do 24 ur po nanašanju.

Kaj pravijo naši uporabniki

Silva, Koper

60 god

V šestem desetletju življenja me je začela motiti elastičnost moje kože in gube, ki so se kopičile. Poleg tega so se pojavile tudi gube pod brado. Kozmetičarka mi je priporočila Goji kremo ter razložila moč in pozitiven učinek goji bobic, zato sem se odločila, da jo preizkusim. Moram priznati, da sem zelo zadovoljna. Četrti teden uporabljam kremo in sem že opazila prve rezultate. Moj obraz je dobil svežino, gube so se rahlo poravnale in jih je manj kot prej. Definitivno priporočam Goji kremo vsem, ki so še vedno v dvomih. Lep pozdrav!

Štefanija, Ljubljana

34 god

Še vedno imam problem z gubami, ampak sem v zadnjem času opazila tudi utrujenost kože, sledi staranja in posledično na nek način izgledam zanemarjeno. Množica vsakdanjih obveznosti mi ne dopušča, da si vzamem čas zase. Goji kremo sem našla na spletu, ko sem iskala nekaj za svojo mamo, ker se ona ne spozna dobro na računalnike in tehnologijo, takrat pa sem ugotovila, da jo tudi jaz lahko uporabljam. Tako sem se odločila, da jo preizkusim. Mama in jaz sva navdušeni nad kremo. Njene gube počasi izginevajo, moj obraz pa je dobil mladosten sijaj. Hvala vam...

Neža, Nova Gorica

41 god

Nikoli nisem verjela v podobne preparate in iskreno nisem pričakovala neke velike spremembe. Lažje sem se sprijaznila z dejstvom, da je moja koža izgubila mladosten sijaj in da od zdaj pričakujem vedno več znakov staranja. Takrat sem od sestre za darilo dobila Goji kremo in sem se odločila, da jo preizkusim. To je bila moja najboljša odločitev v zadnjih nekaj letih. Rezultati so se pokazali hitro in je ne nameravam nehati uporabljati. Toplo priporočilo vsem!

OPOMBA: Rezultati Goji Cream preparata so odvisni od osebe do osebe. Prozvajalec ne garantira enakih reultatov za vse uporabnike.

Hitra dostava in plačilo po povzetju

Po izpolnitvi kratkega obrazca (ime/priimek in telefonska številka) in naročilu izdelka, vas bo naš operater poklical (med delovnim časom) in osebno potrdil vaše naročilo. Goji Cream preparat bo dostavljen na vaš naslov v najkrajšnem možnem času

Plačilo se izvrši po povzetju, ko dobite vaš produkt!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                     Nasveti za varno naročilo in nakup

 • Na naši spletni strani, razen imena in telefonske številke kot osnovnih kontaktnih podatkov, nikoli ne boste potrebovali vpisovati podatkov kot so številka kreditne kartice ali podobne zaupne podatke.
 • Naš operater iz klicnega centra vas bo direktno poklical in se z vami ustno dogovoril okoli podrobnosti glede dostave produkta.
  Klic operaterja je za vse uporabnike popolnoma brezplačen, saj stroške klica nosimo sami.
 • Plačilo je po povzetju brez dodatnih stroškov pred prevzetjem produkta.
  Vedno naročujte preverjene produkte, ki imajo pooblaščene prodajne predstavnike.
 • Nikoli ne vnašajte bančnih podatkov na nepreverjene spletne strani.
 • Preverite, če ima spletna stran preko katere kupujete SSL certifikat (enkriptirana zaščita podatkov uporabnika). To najbolj enostavno naredite tako, da pogledate, če domena vsebuje oznako https:

Izpolnite obrazec in naročite Goji kremu

48€


50% ceneje


24€

V skladu z najnovejšim EU zakonom o zaščiiti podatkov (GDPR) se obvezujemo, da bomo ščitili zasebnost vaših osebnih podatkov in da jih uporaljamo zlasti za kontakt, ki bo pomagal pri dostavi podukta.