Bore na licu nisu nerješiv problem

Probajte Goji kremu, prirodni preparat koji se koristi kod uklanjanja bora i tragova starenja na licu.

Zašto je Goji Krema toliko tražena?

Goji krema sastoji se od čuvenih goji bobica, koje su poznate po tome da podmlađuju kožu. Ovaj preparat koristi se kod:

 • Uklanjanja bora i tragova starenja
 • Hidratacije i obnavljanja ćelija kože
 • Aktivacije kolagena koji vraća elastičnost koži
 • Uklanjanja toksina i začepljenih pora
 • Zaštite od faktora koji izazivaju znakove starenja

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA HRVATSKU

U toku je akcija u kojoj trenutno Goji kremu možete kupiti 50% jeftinije

Ubrzano starenje i bore veoma su čest problem među ženama


Utjecaji životne sredine, nezdravog življenja i svakodnevnog stresa veoma loše djeluju na zaštitnu funkciju kože. Usljed slabe zaštite koža postaje podložna vanjskim utjecajima i vašoj okolini.

Ishod svega toga je brže sušenje kože koje doprinosi pojavi bora već u ranijoj dobi te dovodi do ubrzanog starenja kože. Najčešći znaci da je vaša koža ugrožena te da joj je hitno potrebna zaštita i osvježenje jesu crvenilo, fleke, proširene pore, suha, ispucala nehidrirana koža lica te bore.

Svaka od ovih pojava znak je da je krajnje vrijeme da svojoj koži pružite neophodnu zaštitu i vratite stari sjaj i hidratantnost a svom licu vratite mladalački sjaj.

U tu svrhu koriste se anti age preparati kao što je Goji krema, koja se koristi kod otklanjanja negativnih utjecaja na vašu kožu i znakova starenja, odnosno kad želite svojoj koži povratiti mladost i elastičnost.


Od čega se sastoji Goji krema i kako se koristi

Goji bobice

Prirodni antioksidant koji pospješuje bržu proizvodnju kolagena

Biljna ulja i betain

Čine kožu glatkom, spriječavaju gubitak hidratacije i štite od UV zraka

Vitamini B, C i E

Pospješuju obnavljanje ćelija kože te je čine zdravom i blistavom

Kompleks aminokiselina

Poznate po tome da uklanjaju bore i znakove procesa starenja

Kako se koristi Goji krema

Goji krema se koristi veoma jednostavno. Prvo očistite lice i uklonite šminku. Kremu nanosite na očišćenu kožu utrljavajući je kružnim pokretima. Veoma brzo nakon nanošenja koža će početi da se zateže i dubinski hidrira. Krema će nastaviti djelovanje 24 sata nakon nanošenja.

Šta kažu naši korisnici

Zdenka, Zagreb

60 god

U šestoj dekadi života naglo je počela da mi smeta elastičnost moje kože i bore koje su se nakupile. Uz to, pojavili su mi se i nabori ispod brade. Kozmetičarka mi je preporučila Goji kremu i objasnila snagu i pozitivno djelovanje goji bobica pa sam odlučila da probam. Moram priznati da sam veoma zadovoljna. Evo već četvrta sedmica kako je koristim i već vidim prve rezultate. Lice mi je dobilo na svježini, bore su se lagano poravnale i sve ih je manje. Definitivno preporučujem Goji kremu svima koji se još uvijek dvoume. Srdačan pozdrav!

Mimoza, Šibenik

34 god

Još uvijek nemam problem sa borama ali sam u posljednje vrijeme primijetila da mi koža djeluje sve umornija pa izgledam starije i zapušteno. Uz silne obaveze koje me prate svakodnevno nekako ne stignem da nađem vremena za sebe. Goji kremu sam prvo na internetu tražila svojoj mami jer ona baš nije vješta sa kompjutorima, ali kad sam počela da istražujem vidjela sam da bi i meni mogla koristiti pa sam odlučila da probam. I mama i ja smo prezadovoljne. Njoj bore lagano nestaju a mom licu se vratio stari sjaj i nježnost. Hvala vam!

Marija, Bjelovar

41 god

Odista nikada nisam vjerovala sličnim preparatima, i da budem iskrena nisam očekivala nikakvu značajnu promjenu. Bilo mi je lakše pomiriti se sa činjenicom da je moja koža zauvijek izgubila stari sjaj i da me sad samo očekuje sve više znakova starenja. A onda sam od sestre na poklon dobila Goji kremu pa sam odlučila da probam. To je najbolja odluka koju sam donijela već dugo vremena. Rezultati su veoma brzo krenuli  i ne namjeravam da prestanem da je koristim. Topla preporuka svima.

NAPOMENA: Rezultati Goji kreme zavise od osobe do osobe. Proizvođač ne može uvijek garantirati jednake rezultate svim korisnicima.

Isporuka i plaćanje

Nakon što popunite kratki obrazac i naručite proizvod, naš operater će vas pozvati (u tijeku radnog vremena) da osobno potvrdi vašu narudžbu. Goji krema biće dostavljena na vašu adresu u najkraćem roku i nema plaćanja unaprijed!

Plaćanje se vrši pouzećem kad dobijete proizvod!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                Savjeti za sigurnost pri narudzbi i kupovini

 • Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
 • Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
 • Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
 • Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
 • Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
 • Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
 • Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:

Popunite kratki obrazac i naručite Goji kremu

360 HRK


50% jeftinije


180 HRK

+pdv

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših ličnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.