Bolovi u predelu leđa, vrata i zglobova više nisu nerešiv problem!

Probajte Flekosteel, prirodni preparat koji se koristi kod brojnih obolenja i povreda koje izazivaju nelagodu i bolove u leđima, vratu i zglobovima.

Ovaj svetski poznat preparat koristi se kod:

 • Bolova u predelu leđa, vrata i zglobova
 • Uklanjanja hipertonusa mišića
 • Sportskih i drugih povreda
 • Svih vrsta upala mišića
 • Smanjenja otoka u zglobovima

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA REPUBLIKU SRBIJU

U toku je akcija u kojoj trenutno Flekosteel možete kupiti
50% jeftinije

Bolovi u zglobovima i leđima su jako česta pojava!

Oboljenja koja izazivaju bolove ili nelagodu u zglobovima, leđima ili vratu veoma su česta pojava kod svih starosnih dobi. Bilo da su posledica godina, užurbanog života ili nastaju usled sportskih povreda, smatra se da svaka treća osoba iznad 30 godina oseća ove bolove.

Osim toga, mnogi od nas trpe posledice obolenja kao što su ostehondroza, reumatizam, artritis, išijas...

Ovi bolovi često utiču na svakodnevne aktivnosti i izazivaju osećaj bespomoći, kao da ne postoji rešenje niti lek.

Međutim ovo nije nerešiv problem. Preparati kao Flekosteel već godinama se koriste kako bi ublažili i otklonili sve vrste bolova u zglobovima, kičmi ili vratu.

Flekosteel je gel koji mogu koristiti osobe svih starosnih dobi, a podjednako je efikasan i kod muškaraca i kod žena.

Deluje lokalno, prodire direktno u artikličku kapsulu s ciljem eliminisanja bolova i nelagode u potpunosti.

Ali to nije sve. Osim što se koristi kod uklanjanja bolova, Flekosteel se upotrebljava i kod obnavljanja oštećene hrskavice, upala te za normalno funckionisanje zglobova, bez obzira da li ste u godinama ili ste mlada i aktivna osoba.

Ne izaziva osećaj nelagode, a zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima, Flekosteel nakon korištenja stvara i ugodan osećaj koji lagano greje vaše mišiće i zglobove.


Od čega se sastoji i kako se koristi Flekosteel

Flekosteel je sačinjen od prirodnih sastojaka i ekstrakata pa kao takav ne iritira vašu kožu a nakon što ga nanesete deluje dubinski i prodire u sam izvor problema i bolova. Sastojci od kojih je sačinjen Flekosteel su:

Kamfor

U našem narodu često se koristi kod upala, za obloge i za masažu

Ekstrakt ljute paprike

Često se koristi kod reume i bolova u zglobovima

Divlji kesten

Koristi se protiv upala te protiv artritisa i reume

Ulje mente

Koristi se za opuštanje mišića i protiv bolova u zglobovima

Kako se koristi Flekosteel?

1.

Flekosteel nanesite na suvu kožu i masirajte dok koža ne upije

2.

Ne ispirajte namazano područje vodom najmanje sat vremena

3.

Flekosteel koristite 2 do 3 puta dnevno za maksimalan efekat

Šta kažu naši korisnici koji su probali Flekosteel

Jadranka

44 god

S obzirom da zbog posla po čitav dan sedim za računarom često me jako zaboli vrat. Išla sam na masaže ali one su davale rezultat kratkoročno jer se već nakon 4-5 dana bol vraćao. Flekosteel je došao kao dar s neba. Redovno ga koristim 2-3 puta dnevno, najčešće kada osetim da se bol u vratu lagano javlja. Veoma brzo mi pomogne i uvek mi je na dohvat ruke.

Aleksa

29 god

Odličan preparat! Imao sam povredu koju sam dobio na fudbalu a bol se javljao svaki put kad se malo više fizički naprežem. Probao sam razne kreme a onda me prijatelj nagovorio da probam Flekosteel i hvala mu na tome. Evo već treći mesec bol se ne vraća, a nastavljam da koristim gel jer mi pored svega i odlično pomogne da mi se postepeno zagreju mišići i zglobovi pre svake rekreacije.

Borislavka

58 god

Imam 58 godina i jako dugo sam imala problema sa leđima. Doktor mi je rekao da imam osteohondrozu i da je to veoma uobičajeno za moje godine. Nikako nisam mogla da se pomirim s tim da će bol biti stalno prisutan, a tražeći bilo kakvo rešenje da mi olakša svakodnevni život, moja ćerka naišla je na Flekosteel. Ovaj preparat me je spasio, a bolovi koji su me sprečavali kako bi se normalno ispravila sada su potpuno nestali.

Jednostavna narudžba, brza isporuka i plaćanje pouzećem

Nakon što popunite kratki formular i naručite proizvod, naš operater će Vas pozvati (u toku radnog vremena) da potvrdi vašu narudžbu. Flekosteel će biti dostavljen na Vašu kućnu adresu u najkraćem roku i nema plaćanja unapred!

Plaćanje se vrši pouzećem, tek kad dobijete proizvod


__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                          Saveti za sigurnost pri narudzbi i kupovini

 • Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
 • Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
 • Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
 • Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
 • Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
 • Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
 • Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:

Popunite formular i naručite Flekosteel

5800 RSD


50% jeftinije


2900 RSD

+ 580 RSD PDV + 200 RSD dostava

UKUPNA CENA: 3680 RSD

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših ličnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.