Beauty Derm - prirodna anti age krema

Povećava vitalnost matičnih ćelija kože i poboljšava regeneraciju epiderma.
Čini vas mlađom.

Svjetski poznat anti age preparat sada i kod nas

Beauty Derm jedan je od najpoznatijih i najefektnijih anti age preparata u svijetu. A sada je dostupan i na našem tržištu, i to po promotivnoj cijeni uz popust od 50% za sve najbrže kupce. (Ponuda traje do isteka zaliha)

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA Crnu Goru

U toku je akcija u kojoj trenutno Beauty Derm možete kupiti 50% jeftinije

Suva koža i ubrzano starenje danas je čest problem među ženama

Faktori životne sredine, nezdravog življenja i svakodnevnog stresa utiču na zaštitnu funkciju kože. Kod velikog broja žena koža je manje zaštićena, te postaje podložna vanjskim uticajima i vašem okruženju.

Ishod je suvlja koža i ubrzano starenje, a najčešći znaci da je vaša koža ugrožena te da joj je hitno potrebna zaštita i osvježenje jesu crvenilo, fleke, proširene pore, suha, ispucala nehidrirana koža lica te bore.


Beauty Derm anti age krema sredstvo je koje otklanja ove negativne pojave i vraća mladost vašoj koži.

Testirana i priznata od strane dermatologa širom svijeta, Beauty Derm anti age krema djeluje brzo i efikasno, a prvi rezultati vidljivi su već nakon 3 nedjelje.

Kako djeluje Beauty Derm anti age krema


Zahvaljujući naprednoj biotehnologiji za kultivisanje matičnih ćelija, PhytoCellTec™, Beauty Derm regeneriše vašu kožu i već nakon 3 nedjelje doći će do vidljivih promjena kao što su:

 • Vidljivi Anti age efekat
 • Povećanje vitalnosti matičnih ćelija kože
 • Poboljšanje regeneracije epidermisa
 • Poboljšavnje barijerne (zaštitne) funkcije kože
 • Bolja izdržljivost kože kod klimatskih promjena
 • Bolja otpornost na UV zrake

Šta kažu naši korisnici

Danijela, Budva

44 god

Imam preko 40 godina i kvalitet i elastičnost kože moga lica je počela da mi smeta. Značajno se povećao broj bora a pojavili su mi se i nabori ispod brade. U razgovoru sa kozmetičarkom sam saznala za Beauty Derm kremu i nakon što mi je ona objasnila na koji način se efekti ove biljke kombinuju sa modernom tehnologijom, odlučila sam da je probam. Već nakon tri nedjelje korištenja, počela sam da primjećujem prve rezultate. Koža je dobila na svežini, bore su se znatno poravnale, a neke su i nestale. Od tad redovno koristim kremu i nisam se pokajala.

Marija, Podgorica

34 god

Iako još nemam problema sa borama, u poslednje vrijeme sam primetila kako mi koža djeluje sve umornija i beživotnija. Jednostavno dok obavim sve obaveze i izborim se sa svakodnevnim stresom, ostaje malo vremena da se čovek posveti sebi. Za Beauty Derm je prvo čula moja mama i zamolila me da joj naručim jednu jer nije baš vična sa računarima. Tražeći za nju kako da naručim malo sam se raspitala, pročitala iskustva po forumima i odlučila da i ja probam. Mogu da kažem da iako sam bila skeptična, rezultati su se veoma brzo počeli da se pokazuju. Djelujem dosta svežija i odmornija pa definitivno namjeravam da je nastavim koristiti.

Elena, Cetinje

58 god

Do sad nikad ni u snu nijesam vjerovala u ovakve čudesne preparate, naročito ne da ću videti neku značajnu promenu u mojim godinama. Jednostavno sam se pomirila s činjenicom da mi koža lagano gubi stari sjaj i da će znakova starosti biti sve više. A onda sam čula za Beauty Derm i odlučila da probam, pa šta bude. I oduševila sam se. Za svega par nedjelja korištenja moja koža je postala znatno ljepša i sjajnija. Bore i pigmentacija su se lagano povlačile, a meni se vratilo samopouzdanje. Prošla sam put od skeptika do osobe koja bi Beauty Derm preporučila svima.

NAPOMENA: Rezultati Beauty Derm kreme zavise od osobe do osobe. Proizvođač ne može uvijek garantovati jednake rezultate svim korisnicima.

Isporuka i plaćanje

Nakon što popunite kratki formular i naručite proizvod naš operater će vas pozvati (u toku radnog vremena) da potvrdi narudžbu. Beauty Derm krema će biti dostavljena na vašu kućnu adresu, a osim navedene cijene NEMATE dodatnih troškova i nema plaćanja unaprijed.

Plaćanje se vrši pouzećem kad dobijete proizvod!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                             Savjeti za sigurnost pri narudzbi i kupovini

 • Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
 • Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
 • Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
 • Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
 • Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
 • Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
 • Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:

Popunite formular i naručite Beauty Derm

78€


50% jeftinije


39€

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših ličnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.