Alp Rose - prirodna anti age krema

Povećava vitalnost matičnih ćelija kože i poboljšava regeneraciju epiderma.
Čini vas mlađom.

Svetski poznat anti age preparat sada i kod nas

Alp Rose jedan je od najpoznatijih i najefektnijih anti age preparata u svetu. A sada je dostupan i na našem tržištu, i to po promotivnoj ceni uz popust od 50% za sve najbrže kupce. (Ponuda traje do isteka zaliha)

ZVANIČNA PRODAJA I DOSTAVA ZA SRBIJU

U toku je akcija u kojoj trenutno Alp Rose možete kupiti 50% jeftinije

Suva koža i ubrzano starenje danas je čest problem među ženama

Faktori životne sredine, nezdravog življenja i svakodnevnog stresa utiču na zaštitnu funkciju kože. Kod velikog broja žena koža je manje zaštićena, te postaje podložna vanjskim uticajima i vašem okruženju.

Ishod je suvlja koža i ubrzano starenje, a najčešći znaci da je vaša koža ugrožena te da joj je hitno potrebna zaštita i osveženje jesu crvenilo, fleke, proširene pore, suha, ispucala nehidrirana koža lica te bore.


Alp Rose anti age krema sredstvo je koje otklanja ove negativne pojave i vraća mladost vašoj koži.

Testirana i priznata od strane dermatologa širom sveta, Alp Rose anti age krema deluje brzo i efikasno, a prvi rezultati vidljivi su već nakon 3 nedelje.

Kako deluje Alp Rose anti age krema


Zahvaljujući naprednoj biotehnologiji za kultivisanje matičnih ćelija, PhytoCellTec™, Alp Rose regeneriše vašu kožu i već nakon 3 nedelje doći će do vidljivih promena kao što su:

 • Vidljivi Anti age efekat
 • Povećanje vitalnosti matičnih ćelija kože
 • Poboljšanje regeneracije epidermisa
 • Poboljšavnje barijerne (zaštitne) funkcije kože
 • Bolja izdržljivost kože kod klimatskih promena
 • Bolja otpornost na UV zrake


Lekovita dejstva alpske ruže

Alpska ruža (Rhododendron ferrugineum) je zimzeleni žbun sa predivnim roze cvetovima koji raste na nadmorskim visinama od 2000 - 3000m. Alpska ruža (Alp Rose) poznata je po velikoj izdržljivosti, pa pojedine biljke mogu da žive i više od 100 godina, prilagođavajući se i najtežim životnim uslovima.

Kao odgovor na hladnoću, dehidrataciju i stres izazvan smrzavanjem, tkivo Alpske Ruže proizvodi zaštitini protein – DEHYDRIN, koji se ponaša kao tanak sunđer koji zadržava vodu unutar ćelijske membrane .

Matične ćelije alpske ruže poseduju specifičan epigenetski faktor i metabolite koji omogućavaju da se sačuva funkcija matičnih ćelija kože.

Efikasni i brzo vidljivi rezultati

Kompanija Mibelle Biochemistry nedavno je koristila Alp Rose anti age kremu kako bi sprovela studiju o uticaju biotehnologije za kultivisanje matičnih ćelija na proces usporavaja starenja kod žena.

Rezultati su zapanjili i najskeptičnije dermatologe jer su kod velikog broja žena rezultati bili vidljivi već nakon 3 nedelje upotrebe Alp Rose kreme. Promene su naročito bile vidljive kada je u pitanju smanjenje dubine i broja bora oko očiju, a primetno je bilo i značajno poboljšanje kvaliteta kože.

Šta kažu naši korisnici

Danijela, Beograd

44 god

Imam preko 40 godina i kvalitet i elastičnost kože moga lica je počela da mi smeta. Značajno se povećao broj bora a pojavili su mi se i nabori ispod brade. U razgovoru sa kozmetičarkom sam saznala za Alp Rose kremu i nakon što mi je ona objasnila na koji način se efekti ove biljke kombinuju sa modernom tehnologijom, odlučila sam da je probam. Već nakon tri nedelje korištenja, počela sam da primećujem prve rezultate. Koža je dobila na svežini, bore su se znatno poravnale, a neke su i nestale. Od tad redovno koristim Alp Rose i nisam se pokajala.

Marija, Novi Sad

34 god

Iako još nemam problema sa borama, u poslednje vreme sam primetila kako mi koža deluje sve umornija i beživotnija. Jednostavno dok obavim se obaveze i izborim se sa svakodnevnim stresom, ostaje malo vremena da se čovek posveti sebi. Za Alp Rose je prvo čula moja mama i zamolila me da joj naručim jednu jer nije baš vična sa računarima. Tražeći za nju kako da naručim malo sam se raspitala, pročitala iskustva po forumima i odlučila da i ja probam. Mogu da kažem da iako sam bila skeptična, rezultati su se veoma brzo počeli da se pokazuju. Delujem dosta svežija i odmornija pa definitivno nameravam da je nastavim koristiti.

Elena, Kruševac

58 god

Do sad nikad ni u snu nisam verovala u ovakve čudesne preparate, naročito ne da ću videti neku značajnu promenu u mojim godinama. Jednostavno sam se pomirila s činjenicom da mi koža lagano gubi stari sjaj i da će znakova starosti biti sve više. A onda sam čula za Alp Rose i odlučila da probam, pa šta bude. I oduševila sam se. Za svega par nedelja korištenja moja koža je postala znatno lepša i sjajnija. Bore i pigmentacija su se lagano povlačile, a meni se vratilo samopouzdanje. Prošla sam put od skeptika do osobe koja bi Alp Rose preporučila svima.

NAPOMENA: Rezultati Alp Rose kreme zavise od osobe do osobe. Proizvođač ne može uvek garantovati jednake rezultate svim korisnicima.

Isporuka i plaćanje

Nakon što popunite kratki formular i naručite proizvod naš operater će vas pozvati (u toku radnog vremena) da potvrdi narudžbu. Alp Rose krema će biti dostavljena na vašu kućnu adresu, a osim navedene cene NEMATE dodatnih troškova i nema plaćanja unapred.

Plaćanje se vrši pouzećem kad dobijete proizvod!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"30800":{"name":"Main Accent","parent":-1},"f2bba":{"name":"Main Light","parent":"30800","lock":{"saturation":1,"lightness":1}},"ffdfc":{"name":"Main Dark","parent":"30800"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"30800":{"val":"rgb(31, 93, 255)","hsl":{"h":223,"s":1,"l":0.56}},"f2bba":{"val":"rgb(247, 248, 254)","hsl_parent_dependency":{"h":231,"s":0.77,"l":0.98}},"ffdfc":{"val":"rgb(11, 37, 153)","hsl_parent_dependency":{"h":229,"s":0.86,"l":0.32}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

                                                                                                             Saveti za sigurnost pri narudzbi i kupovini

 • Naša stranica vam, osim imena i broja telefona, kao osnovnih kontakt podataka, nikada neće tražiti podatke kao što su broj kreditne kartice i druge slične poverljive podatke.
 • Naš operater iz call centra kompanije će vas direktno pozvati i usmeno sa vama dogovoriti detalje isporuke proizvoda.
 • Poziv operatera prema svim korisnicima je besplatan, mi snosimo troškove poziva.
 • Plaćanje se vrši pouzećem, ne postoje nikakvi troškovi pre preuzimanje proizvoda.
 • Uvek naručujte proizvode iz proverenih izvora i od ovlaštenih prodajnih zastupnika.
 • Nikada ne ostavljajte bankovne podatke na neproverenim web stranicama.
 • Proverite da li stranica na kojoj kupujete ima SSL sertifikat (enkriptovana zaštita podataka korisnika). Najlakše ćete proveriti, ako pogledate da li domen sadrži oznaku https:

Popunite formular i naručite Alp Rose

8920 RSD


50% jeftinije


4460 RSD

U cenu su uračunati PDV i troškovi dostave!

U skladu sa najnovijim zakonima o zaštiti podataka (GDPR), obavezujemo se da čuvamo privatnost vaših ličnih informacija i koristimo ih isključivo i samo za kontakt kako bi vam dostavili proizvod.